0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 18.

Kert- és életmód-kiállítás

Szeptember 6–8. között rendezik meg Kölnben a Spoga+Gafa 2020 nagyszabású kertészeti kiállítást. Mintegy 60 ország 2200 kiállítója mutatja be a következő szezonra szánt újdonságait és innovációit.

A vírushelyzet ellenére a tervezett kiállítói terület 95%-át már lefoglalták. Oliver Frese, a Koelnmesse ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a kiállító cégek nagy érdeklődése miatt arra számítanak, hogy a szegmens hamarosan visszatér a normál működéséhez. Céljuk, hogy a vásárt a tervezett időben megnyithassák, és ennek érdekében minden szükséges intézkedést megtesznek.

Az idei kiállítás összes szegmensen átívelő, irányadó témája a fenntartható kertek mottót kapta, így az előadásokat és a termékbemutatókat is e köré csoportosítják.

A kertészeti ágazat minden területe képviselteti magát a kiállításon, amely a kertépítés, kertgondozás és karbantartás mellett magában foglalja a kerti bútorokat és berendezéseket, kerti dekorációt, sport- és játéktechnikákat, valamint a kemping- és szabadidő-tevékenységekhez köthető szolgáltató cégeket is.

A kiállításra látogatók a témához kapcsolódó fenntartható termékek és hozzáadott értéket képviselő ötletek mellett megismerhetik a legújabb növénytrendeket is. A kertészeti árudák és barkácsáruházak számára tematikusan felépített „értékesítési szigetekkel” segítenek vásárlást ösztönző tanácsokat adni, elsősorban a fenntartható, természetközeli kert és otthon témákban.

A Koelnmesse folyamatosan figyelemmel kíséri az aktuális járványhelyzetet, hogy sikeresen készüljön fel az őszi Spoga+Gafa kiállításra. Amennyiben a rendezvényt a vírus miatt elhalasztják vagy törlik, a Koelnmesse azon kiállítók és látogatók számára, akik nem akarnak vagy nem tudnak részt venni az új időpontban, visszatéríti a befizetett összegeket. További információ a www.spogagafa.de oldalon olvasható.

Forrás: Kertészet és Szőlészet/spogagafa.de