0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Egy füst alatt: Magyar Ízek Őszi Vására

Új helyszín és új ízek várják szeptember utolsó hétvégéjén a Vajdahunyad vár látogatóit a Magyar Ízek Őszi Vásárán, ahol ezúttal a füstölt termékeké lesz a főszerep. Szeptember 26-27-én a vásári forgatagban közel 40 kistermelő saját termékei kerülnek ki a pultokra.

Ingyenesen látogatható lesz két teljes napon át a Vajdahunyad várban a Magyar Ízek Őszi Fesztiválja, melyet szabadtéren, a koronavírus miatt kiemelt figyelemmel, maximális biztonság mellett rendeznek meg.

Fókuszban a füstölt termékek, így kiemelt figyelmet kapnak a húsok és a sajtok, de számos egyéb portéka, többek között sör- és borkínálat, mézek, édességek, pékáruk, gombakészítmények, lekvárok, szörpök, chiliszószok várják az érdeklődőket.

A rendezvényen mindenki megtalálhatja a neki tetsző hagyományos vagy éppen különleges ízeket, de a gyermekeknek kézműves foglalkozásokkal, játszóházzal is készül a szervező Magyar Ízek Alapítvány. Az Agrármarketing Centrum jóvoltából pedig ingyenes sertés és mangalica kóstolók színesítik a programkínálatot.

A kiállítók között olyan neves hazai kistermelőkkel találkozhatnak a vendégek, mint a Pap Kolbászműhely, az “Ízek a vadászházból”, a Delibox, az Agria Kézműves Sajtműhely, az Egri Margaréta Sajt, a Sajtmágus, a Dörgicsei Levendula Major, a Herbatea Manufaktúra, a Kései Pincze Tokaj, a Polgár Pince Villán, a Csalló Pálinka Manufaktúra, a Chili Hungária, a Kürcsi® Őskalács és a Szamos Marcipán.

Időpont: 2020. szeptember 26-27.

Nyitvatartás: 10:00-20:00

A belépés ingyenes.

Forrás: Agrármarketing Centrum sajtóközlemény