0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

NYÍRERDŐ-s elismerések az emléknap alkalmából

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából Budapesten rendezett ünnepséget az Agrárminisztérium, ahol szakmai és ágazati kitüntetéseket is átadtak. Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatával díjazták Domokos Gergelyt, a NYÍRERDŐ Zrt. nyugalmazott csemetekert vezetőjét és Popovics Mihályt, az erdőgazdaság nyugalmazott erdészeti- és üzemigazgatóját.

Farkas Sándor miniszterhelyettes az alkalmon arról beszélt, hogy 1956 hagyatéka nemcsak a történelemkönyvekben és levéltárakban található meg, hanem azoknak a szakembereknek a munkájában is, akik kiemelkedő munkásságukat elismerő kitüntetéseket vehetnek át.

Dr. Nagy István agrárminiszter az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát adományozta Domokos Gergelynek, a NYÍRERDŐ Zrt. nyugalmazott csemetekert vezetőjének, az erdőgazdálkodás, különösen a csemetenevelés terén végzett áldozatos munkájáért.

Ugyanilyen elismerést kapott Popovics Mihály, az erdőgazdaság nyugalmazott erdészeti- és üzemigazgatója, az erdőfelújítás és erdőgazdálkodás területén elért eredményeiért.

Az elismerésekhez a NYÍRERDŐ Zrt. minden munkatársa nevében gratulálnak!

Forrás: NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt./Agrárminisztérium