0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Agrár-innovációkat is várnak a Magyar Innovációs Nagydíj-pályázatra

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával 29. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot.

A Magyar Innovációs Szövetség 1993 óta minden évben odaítéli az Innovációs Nagydíjat.

A meghirdetett pályázaton olyan Magyarországon bejegyzett vállalkozások, szervezetek vehetnek részt, amelyek új termékkel, eljárással vagy szolgáltatással kiemelkedő innovációs teljesítményt és jelentős üzleti sikert értek el.

Az elmúlt évek pályázataira összesen 1275 pályamű érkezett be, amelyből 1100 volt megvalósult, sikeres innováció. A legjobbak közül 218-an kaptak különböző innovációs díjakat, ők alkotják a hazai innováció „elitjét”, a Magyar Innovációs Klubot.

Az Innovációs Nagydíj mellett számos elismerésben részesülhetnek a pályázók – például az Agrárminisztérium Agrár Innovációs Díját és Környezetvédelmi Innovációs Díját ad át.

A Magyar Innovációs Nagydíj nyertese az elismerést jelképező bronz kisplasztika mellé egymillió forint pénzjutalmat is kap, a további innovációs díjazottak pedig 300-500 ezer forint pénzjutalomban és tárgyjutalmakban részesülnek.

A 2020. évi kiírás részletei megtalálhatók a Magyar Innovációs Szövetség honlapján. A legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket 2021. február 10-ig lehet benevezni.

Forrás: nak.hu