0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Kutyatartóknak és leendő gazdáknak indul ingyenes képzés

Gazdijogsi címmel kutyatartók és leendő gazdák számára indul ingyenes képzés szeptember 24-étől a budapesti Állatorvosi Egyetem aulájában.

Az Agrárminisztérium és a Nébih Gazdijogsi programjának keretében megvalósuló kurzusokon az egyetem oktatói a Gazdijogsi nyolcrészes, eredetileg online tananyagát ismertetik a résztvevőkkel – közölte az egyetem állatvédelmi jogi, elemző- és módszertani központja kedden az MTI-vel.

A program célja a felelős állattartási ismeretek átadása minél szélesebb közönségnek. A képzés december 8-ig öt alkalommal várja az érdeklődőket.

Szó lesz egyebek mellett a kutyaválasztás szempontjairól, az állat neveléséről, táplálásáról, viselkedési problémáiról, de anatómiai, élettani és egészségügyi alapismeretket is elsajátíthatnak a résztvevők. Az egyetem oktatói közül Tóth Szabina, Lorászkó Gábor, Fekete Sándor György, Vámosi-Nagy Nóra, Sátori Ágnes, Vetter Szilvia és Balya András tart képzéseket.

Alkalmanként száz ember jelentkezését várják, regisztrálni a gazdijogsi.hu oldalon lehet. A kurzusok végeztével online tudáspróbát is lehet tenni.

Ha a járványhelyzet alakulása nem tenné lehetővé a személyes jelenlétet, a kurzusok webkonferencia formájában lesznek elérhetők – olvasható a tájékoztatóban.

Forrás: MTI