0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Zászlóval mentettek meg egy leeső macskát a szurkolók

A kilenc életéből egyet sem használt el.

Az emeleti tribünről leeső macskát mentettek meg szurkolók a miami Hard Rock Stadionban szombaton megrendezett amerikaifutball-meccsen – írja az Infostart.

A cica valahogy bejutott a stadionba, és már az emeleti lelátó homlokzatáról, egy vezetékbe kapaszkodva lógott a mélység fölött, mikor a szurkolók észrevették.

Rövid kapálózás után a macska leesett, de szerencsére semmi baja nem lett, mert a lent álló szurkolók egy amerikai zászlót használva rögtönzött hálóként, biztonságosan elkapták. Mint kiderült, a zászlót Craig Cromer, a Miami Egyetem stadionjának létesítményvezetője és bérletese vitte magával a meccsre feleségével, Kimberlyvel, és ők kapták el a cicát. Kimberly elmondta: ennél furcsább dolgot még soha nem látott egy meccsen.

youtube://v/pHW09650vFE

A Miami Hurricanes egyébként 25-23-ra legyőzte az Appalachian State-et. A stadion Twitter-üzenetben közölte, hogy a cica szerencsés megmenekülésének örömére adományt küldtek a gazdátlan állatokról gondoskodó Humane Society Miami nonprofit szervezetnek, és erre biztatták a szurkolókat is.

Forrás: Infostart/MTI