0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Szalámik versenye a Termékmustrán

Az egészben kapható, valamint a szeletelt szalámik összehasonlítása volt a Nébih legutóbbi, sorban az ötödik Termékmustrájának a középpontjában. A minősítés során végül 22 termék kapott lehetőséget arra, hogy kiérdemelje a KMÉ arany fokozatát.

A kínálatot lajstromozó polcfelmérés, a Termékmustrára való nevezési időszak, majd a termékleírásnak való megfelelés ellenőrzését követően összesen 117 termék szerepelt a  KMÉ szalámi mustra terméklistáján. A termékek jelölésvizsgálaton, valamint a Nébih laboratóriumában további elemzéseken estek át. A Termékmustrára végül a csemege, a paprikás és/vagy csípős szalámik, valamint a téliszalámi megnevezésű termékek kerültek be.  

A laboratóriumi vizsgálatokat maga a „kóstolás”, azaz a minőségmustra követte, melyen már csak 77 termék vehetett részt. Az itt kialakult termékkategória rangsorok alapján juthattak be a csúcsbírálatra a legtöbb pontszámot elért szalámik.

A szakemberek részvételével rendezett csúcsbírálatot egy csomagolás teszt követte, majd az összesített pontszámok alapján derült ki, hogy a különböző kategóriákban, mely termékek végeztek a legjobb helyen. Ennek eredményeként 22 féle szalámi érdemelte ki, hogy lehetőséget kapjon a KMÉ arany fokozatú védjegyének használatára.

A védjegyes termékek listája folyamatosan bővül, ezért érdemes figyelemmel követni a KMÉ weboldalát.

Forrás: Nébih