0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A Fendt 700 Vario legújabb generációja világszerte új mércét állít fel

A Fendt nemzetközi sajtókonferenciáját a Hofgut Wadenbrunnban került sor. A sajtóbemutatón a Fendt 700 Vario széria hetedik generációját is bemutatta a gyártó, ami teljesen új fejlesztés.

A sajtókonferenciáról részletesen a magyarmezogazdasag.hu is beszámolt, erről itt olvashat. 

Fendt 700 Vario széria hetedik generációját az új motor, az optimális 60 colos nyomtáv, a fedélzeti és irodai FendtONE kezelőfelület, valamint a Fendt Cargo homlokrakodó új generációja a világpiac univerzális traktorává teszi a szériát.

A nagytraktor műszaki újításai – például a VarioDrive, az innovatív ventilátor- és hűtőrendszer – a többi gyártó számára is irányt mutatnak a manőverezőképességben ebben a traktorosztályban.

A traktorok a DynamicPerformance (DP) teljesítménynövelőnek köszönhetően 20 extra lóerőt tudnak leadni. A sorozat gépeit az új, 7,5 liter hengerűrtartalmú, hathengeres, alacsony fordulatszámú Agco Power motorok hajtják, és az automata vezérlésű, hidrosztatikus meghajtású, turbinás CAS (Concentric Air System) Voith-hűtőventilátora is új fejlesztés.

A traktorokat fokozat nélküli Vario Drive TA 190 sebességváltóval szerelik fel.

A két legnagyobb változat, a Fendt 726 Vario és a 728 Vario csúcssebessége közúton 60 km/h, a többié 50 km/h. Hátsó TLT-jük négy fokozatban kapcsolható, a hidraulikus rendszert 165 vagy 220 l/min kapacitású szivattyú szolgálja ki. A hátsó függesztőszerkezet 11, a mellső 5,3 tonnával terhelhető.

Előreláthatólag 305 és 416 ezer euró közötti listaáron lehet az új csúcstraktorokhoz jutni.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/Fendt Deutschland