0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Adománygyűjtő akció a KUTYATÁR részére

2022. november 15-től december 20-ig zajlik az adománygyűjtő akció a KUTYATÁR Egyesület állatai részére, melynek keretében egy szerencsés adományozó 2 fő 2 éjszakás utalványt nyer

A Somogy Megyei Erdész és Természetvédő Egyesület szervezésében, valamint a SEFAG Zrt. és az általa üzemeltetett Hotel Kardosfa közreműködésével 2022. november 15-ével indul az az adománygyűjtő akció, amelynek kedvezményezettje a kaposvári KUTYATÁR Természet- és Állatvédő Egyesület, illetve kis lakóik.

Az akció keretében az Egyesület száraztápot, almot, fertőtlenítő- és mosószert, valamint fémvödröket és kutyaólak javításához használható maradék faanyagokat (deszka, tetőléc, OSB lap) vár elsősorban.

Az adományokat 2 gyűjtőpontra lehet vinni, egyrészt a SEFAG Zrt. kaposvári irodaházához (Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky utca 21.) munkanapokon 6.30 órától 19.30 óráig, másrészt pedig a Kardosfa Hotelhez (Zselickisfalud, Kardosfapuszta 1.) folyamatosan az akció teljes időtartamában.

Az adományozók között 2022. december 21-én kisorsolnak egy, a Kardosfa Hotelbe, 2 fő részére 2 éjszakára szóló ajándékutalványt.

Az akció szabályzata és adatvédelmi tájékoztatója, valamint bővebb információ a Hotel Kardosfa Facebook oldalán olvasható november 15-től.

A nyereményjáték szabályzata a https://hotelkardosfa.hu/szabalyzat oldalon elérhető.

A szervezők mindenkit buzdítanak arra, hogy karácsony közeledtével lehetőségeikhez mérten járuljanak hozzá a hányatott sorsú állatok jobb létéhez.

Köszönet minden adományozónak!

Forrás: SEFAG Zrt. közlemény