Back to top

Szálláshelyek

Ágnes Ökoturisztikai és Vadászház
Porrog
Igazi kikapcsolódás, feltöltődés várja mindazokat, akik az Ágneslaki Vadászház és Ökoturisztikai Centrumba látogatnak. Festői tájon, kellemes környezetben, családias hangulatú panzió várja vendégeit. A vadászház somogy megye nyugati szélén, a Zalai dombvidékek lábánál, egy halastavakkal és erdőktől körbevett félszigeten, az Inkey báró által létesített nyolc hektáros arborétum közepén található.
Alexandra Vadászház
Csokonyavisonta Alexandra puszta
Alexandra-puszta nevét gróf Széchenyi Imre feleségétől, gróf Sztáray-Szirmai Alexandrától kapta. A grófnő emlékére a 2009. november 17-én felavatott vadászházat is róla nevezték el. Maga a vadászház az erdő szívében, festői környezetben várja kedves vendégeit.
Ságvár
A Balaton déli partján fekvő Szántódtól 18 kilométerre található ez a dombvidéki erdőktől ölelt völgyben meghúzódó elegáns kis vadászház. A Balatonhoz való közelsége számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál a vendégeknek.
Olaszfalu
Vadregényes erdei környezetben, a Kelet-Bakony erdő borította völgyében, Alsóperében várja vendégeit a meghitt, baráti hangulatú szálloda, amely lehetőséget kínál a tökéletes kikapcsolódásra és a zavartalan pihenésre.
Olaszfalu
Vadregényes erdei környezetben, a Kelet-Bakony erdő borította völgyében, Alsóperében várja vendégeit a meghitt, baráti hangulatú szálloda, amely lehetőséget kínál a tökéletes kikapcsolódásra és a zavartalan pihenésre.
Süttő
A Gerecse Tájvédelmi Körzet vadászterületén Tatától 10 km-re fogadja vadászvendégeit az Alsóvadácsi Vadászház.
Lengyel-Annafürdő
Lengyel-Annafürdő a Tolnai-hegyhát déli részén, az egykori Apponyi grófok kedvelt üdülőhelyén, Lengyel község szélén helyezkedik el, csodás erdei környezetben. A közel 100 hektáros, természetszerű erdőgazdálkodási módszerrel kezelt parkerdő közepén, öreg bükkfák tövében ered az Annaforrás, mely a Kőris-völgyi patakot és azon keresztül az erdővel körülvett pihenőtó természetes vízellátását biztosítja.
Varbó-Fónagyság
A bükki Kis-fennsík sűrű erdejének mélyén egy tágas tisztásra találhatunk. A lombok alatt üde vizű patak csordogál, víztükréből hallgatag faóriások köszönnek ránk. Ebben az elbűvölő környezetben, Fónagyságon áll a Bagoly-vár Erdészeti Erdei Iskola. Varbó községtől csupán 3 km-re fekszik, aszfaltúton közelíthető meg.
Balatonfüred
Balatonfüred pezsgő városközpontjához közel, csendes környezetben található.
Szentjakabfa
A Balaton-felvidéki Erdészeti Erdei Iskola egyik épülete Veszprém megyében, a Művészetek Völgye és a Káli-medence határán, a Vigántpetend és Nagyvázsony közötti erdőtömb közepén található.