Back to top

34. Bábolnai Gazdanapok – a tradíciót követve

Az év traktorát is hozzák Bábolnára

Egyebek mellett két MASSEY FERGUSON újdonsággal, FARMTECH pótkocsikkal, trágyaszóróval és precíziós kijuttatásra alkalmas KERTITOX permetező géppel érkezik a Bábolnai Gazdanapokra az Agro-Alfa Kft.

Bővebben...

Amikor a gazda szemét szoftverek élesítik

Hogy mi mindenre használhatók a drónok, ezek az okos és pontos „szemek” az agráriumban, arról saját szemünkkel is meggyőződhetünk a Bábolnai Gazdanapokon, szeptember 9-11-én.

Bővebben...

Találkozzon Bábolnán az RWA-val

Vetőmag- és egyéb termékújdonságokkal, professzionális szaktanácsadókkal és rengeteg ajándékkal várja a látogatókat az idén huszonöt éves RWA Magyarország a Bábolnai Gazdanapokon szeptember 9-11-én.

Bővebben...

A cirok lesz a jövő kukoricája? Bábolnán kiderül

A gépek kötik össze a 34. Bábolnai Gazdanapokat és az OMÉK-ot. Ugyanazokat az erőgépeket nézhetik meg az érdeklődők mindkét helyszínen, csak az OMÉK- társrendezvényen, Bábolnán munka közben.

Bővebben...

Hatalmas lehetőség az agrárium előtt

Az OTP Agrár rugalmas és átfogó megoldásokkal segíti a beruházások megvalósítását, amelyeket a Bábolnai Gazdanapokon is bemutat.

Bővebben...

Átadják "Az év magyar mezőgépe 2021" díjat

A plakettet és oklevelet idén, a szeptember 9-11. között megrendezésre kerülő 34. Bábolnai Gazdanapok kiállításon bemutatásra kerülő mezőgép újdonságok egyike kapja.

Bővebben...

Gépek, kukoricák, cirkok – Bábolnai Gazdanapok 2021

Természetesen idén is megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott, és korábban Bábolnán hagyománynak számító kukorica fajtakísérleti bemutatót, mely cirokhibridekkel is kiegészül.

Bővebben...

Szolid németek, igényes japánok

Kompakt traktorokkal, fűnyírókkal, szálzúzó adapterekkel és aprítógépekkel készül a szeptember 9-11-i Bábolnai Gazdanapokra a Városkert gépforgalmazó kft., a rendezvény egyik törzskiállítója.

Bővebben...

Most érdemes belevágni a precíziós gépesítésbe

Érdemes figyelniük a gazdáknak a nyárra várható precíziós nagygépfejlesztési pályázatra, mivel ötven, de akár nyolcvan százalékkal olcsóbban juthatnak korszerű permetezőgépekhez – mondta el a Magyar Mezőgazdaságnak Kókai Balázs, a Huniper Kft. képviselője,.

Bővebben...

Idén is lesz Bábolnán fajtabemutató

A kiváló minőségű vetőágyba április 26-án elvetették a 34. Bábolnai Gazdanapok kukorica-fajtabemutatójának hibridjeit. A megelőző héten több mint 50 mm eső esett, ami már eleve kedvezőbb vetési feltételeket biztosított a tavalyinál.

Bővebben...

34. Bábolnai Gazdanapok - a tradíciót követve

A több mint három évtizedes múltra visszatekintő kiállítás az agrárium kiemelkedő eseménye, nemcsak hagyományt teremtett, de értéket is képvisel. A rendező Bábolna Nemzeti Ménesbirtok méltán büszke az elismertségre,

Bővebben...

A Bábolnai Gazdanapok immár szállóigévé vált jelmondata ismét tartalommal telik meg.

Arasson sikert!