0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

2021 februárjára halasztották az EuroTiert

Az EuroTiert, a világ legnagyobb nemzetközi állattenyésztési kiállítását a COVID-19 miatt elhalasztották. A szervező Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) sajtóközleményéből kiderült, hogy az új dátum jövő év február 9–12-e lesz, ami körülbelül 3 hónapos halasztást jelent. Az EuroTier helyszíne továbbra is a hannoveri vásárközpont lesz, és szokás szerint együtt rendezik az EnergyDecentral-lal.

A szervezők azt írták: „Tekintettel a koronavírus pandémiával kapcsolatos általános nemzetközi helyzet folyamatos bizonytalanságára,

a DLG nem tudja elképzelni, hogy EuroTier és az EnergyDecentral idén olyan formában megrendezésre kerülhet, amely megfelelne a nemzetközi kereskedelmi vásár kiállítói és látogatói számára.”

A Német Mezőgazdasági Társaság hangsúlyozta, hogy a két vásár rendezésében résztvevő szakértői testülettel szoros együttműködésben hozták meg a döntést, és gondosan mérlegelték a kiállítók és látogatók érdekeit is. A vásár ugyanis globális találkozó, hisz a világ minden tájáról érkeznek kiállítók és látogatók is.

A DLG kijelentette, hogy reméli, hogy a rendezvény elhalasztása biztosítja, hogy a kiállítás megfeleljen a vezető nemzetközi kereskedelmi vásár hírnevének, és maximális lehetőséget kínál a kiállítók és a látogatók számára a tervezésre és felkészülésre is.

Forrás: pigprogress.net