0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Nagyobb kereslet, nagyobb választék

A pozsgás növények több éve töretlenül népszerűek a vásárlók körében, mivel tökéletesen illeszkednek a jelenlegi lakberendezési irányzatokhoz. A korszerű otthonok tulajdonosai kedvelik a könnyen gondozható szobanövényeket, szívesen veszik magukat körbe velük, ez pedig növeli a keresletet.

A Queen Genetics dugványokat készít, és azokat világszerte szállítja a termelőknek.

A piacbővülést tapasztalva úgy döntött a dán nemesítőcég, hogy szélesíti választékát, és a Rosette márka alatt forgalmazott fajták mellett keményebb szövetű pozsgásfajokat is kínál, például Haworthiát, Aloét és Gasteriát. Ezeket egyedülálló formák, feltűnő színárnyalatok és vastag, kemény levelek jellemzik.

A kínálatukban szereplő szukkulensekből nagy és egészséges dugványokat forgalmaznak, amelyeket a felhasználási céltól függően különböző cserépméretekbe lehet ültetni, vagy akár társíthatók más növényekkel is.

A Queen Succulents választékban a fajtákat számos kritérium szerint állítják össze. Így csak olyan pozsgás lehet a különleges szortiment része, amely feltűnő formájú és színű, elegendő mennyiségben szaporítható, nagy dugványt lehet belőle készíteni, jól eltartható, a hőmérséklettoleranciája ellenőrzött, és a fajtáról nagyon jók a kiskereskedelmi és fogyasztói tapasztalatok.

Forrás: Kertészet és Szőlészet