0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Megvan a következő Interpoma időpontja

Hosszas tárgyalások és tájékozódás után az Interpoma kiállítás szervezői úgy döntöttek, hogy a 2020-as, tisztán online esemény után visszatérnek a megszokott kerékvágásba, és 2022. november 17-19. között rendezik meg a következő Interpomát Bolzanóban.

Az Interpoma az egyetlen, kizárólag almára szakosodott kiállítás és konferencia, kétévente rendezik meg, váltva az ugyancsak Bolzanóban sorra kerülő Agrialp mezőgazdasági kiállítással. A 2020-as, koronavírus-járvány miatt csak online eseményként megrendezett Interpoma után a szervezők még azt tervezték, hogy az idén ősszel fizikai valójában is sorra kerülhet a kiállítás, amihez mindig számos konferencia és szervezett szakmai út is társul. Sajnos az idén a járványhelyzet miatti bizonytalanságok nem engedik meg, hogy találkozzanak egymással az almaágazat nemzetközi szereplői, így nem tudják bepótolni a tavaly kiesett bemutatókat.

Thomas Mur, a FieraBolzano ügyvezető igazgatója szerint az Interpoma mindig pezsgő nemzetközi esemény volt, hiszen a világ minden almatermesztő tájáról érkeztek szakemberek. Jövőre minden bizonnyal túl leszünk az utazási korlátozásokon, és sikerül oly módon megszervezni a kiállítást, ami megfelel a kiállítók és a látogatók igényeinek.

A legutóbbi, 2018-as kiállításra 70 országból érkeztek látogatók.

A következő Interpoma tehát 2022. november 17-19. között várja az almatermesztésben, -feldolgozásban és kereskedelemben érdekelt szakembereket.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/fruitecom.it