0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A Zalaerdő Zrt. rajz- és művészeti pályázatot hirdet „Évszakok a természetben” címmel

A Zalaerdő Zrt. rajz- és művészeti pályázatot hirdet "Évszakok a természetben" címmel két korosztály: általános iskolás felső tagozatosok, illetve középiskolások számára.
Mi a fontos számodra a természetben? Milyen ajándékokkal halmoz el bennünket, embereket évszakonként? Milyen izgalmas állatok és növények élnek a magyarországi erdőkben? Mit teszel azért, hogy óvjad, megvédd a környezetet? Milyen helyünk van nekünk, embereknek a természetben? – Engedd szabadjára a képzeletedet és a kreativitásodat, és válaszold meg ezeket a kérdéseket a képzőművészeten keresztül!

Pályázati feltételek

Méret: A4-es fekvő kép.

Technika: szabadon választott (például: színesceruza, vízfesték, pasztellkréta, zsírkréta, vegyes technika, újrahasznosított anyagok, termések, ruhaanyagok stb.).

Beküldés időtartama: 2022. május 18. (szerda) és 2022. szeptember 21. (szerda) között

Beküldési cím: Zalaerdő Zrt., 8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.

Pályázni lehet egyénileg és oktatási intézményen keresztül is.

Az alkotások eredeti példányát zárt borítékban kérjük leadni a fenti címre személyesen (hétfőtől csütörtökig 7.30-16.30 között, pénteken 13.30-ig) vagy postai úton. Az elektronikus formában leadott, vagy az A4 mérettől eltérő alkotásokat nem fogadják el.

A rajzok hátulján nyomtatott betűkkel, olvashatóan kérjik feltüntetni a pályázó nevét, születési idejét, iskoláját, osztályát; törvényes képviselő e-mail címét és telefonos elérhetőségét.

Zsűri elnöke: Stamler Lajos Zala György-díjas művésztanár, a további zsűritagokat a Zalaerdő Zrt. munkatársai közül kerülnek majd ki.

Díjazás

Mindkét korcsoportban 1-3. helyezett, a különdíjas kiválasztását a Zalaerdő Zrt. hivatalos Facebook oldalának követői szavazzák meg.

Eredményhirdetés és díjkiosztó: 2022 októberében.

A beérkezett alkotásokból kiállítás készül.

A pályázó, ill. törvényes képviselője a jelentkezéssel hozzájárul, hogy a pályázatokat a Zalaerdő Zrt. kiadványaiban felhasználja.

További információ kérhető: kozjolet@zalaerdo.hu

weblap: https://zalaerdo.hu/hu/hirek/217/rajzpalyazat

insta: https://www.instagram.com/p/Cds_VDEKy4_/

Fb: https://www.facebook.com/Zalaerdo/photos/a.150602568440524/2179618848872209/

Forrás: ZALAERDŐ Zrt.