0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Hogyan válhatunk mi is James Bond-dá?

Akinek unalmas kikapcsolódás a napozás és koktélozás a tengerparton, és ennél izgalmasabb üdülésre vágyik, válassza a No Time to Die (Nincs idő meghalni) csomagot, amikor egy kis időre James Bond bőrébe bújhat.

Egy brit utazási iroda úgy döntött, hogy négy, a Nincs idő meghalni című film által inspirált üdülési csomaggal gazdagítja kínálatát, amelyekkel nemcsak a világ legszebb szegleteibe juthatunk el, hanem egy sor izgalmas feladatot is megoldhatunk a 007-es ügynök bőrébe bújva.

A Pelorus utazási iroda négy minden eddiginél különlegesebb üdülési ajánlatot dolgozott ki és kínál az érdeklődőknek.

Ennek köszönhetően az utazás résztvevői a világ négy különböző pontján élhetik át a 007-es ügynök extrém kalandjait. A választási lehetőségek között Grönland, Thaiföld, Olaszország és Skócia szerepel.
A jégvilágba tett utazás a 77 méteres Legend jacht fedélzetén kezdődik, amely a grönlandi utazás luxusát biztosítja számunkra. Ez a rendkívül hideg hőmérsékletéről ismert sziget tökéletes feltételeket teremt ahhoz, hogy a vendégek jet-szörfözhessenek a monumentális jéghegyek között, majd hószánozásra induljanak a sziklás partokon keresztül, majd egy helikopteres repülés következik a grönlandi tundrán át egy kutyaszán-táborba. A program a csúcspontot jelentő tengeralattjáró merüléssel zárul, ahol több James Bond-hoz illő feladat várja a résztvevőket, például robbanóanyagok hatástalanítása. Ha a küldetés sikeresnek bizonyult, a győzelmet Grönland egyik legjobb szakácsa által készített vacsorával és egy pihentető fürdőzéssel ünnepelhetjük meg a meleg forrásokban.

A thaiföldi utazás sem ígérkezik unalmasnak, ami egy kis hajókázással kezdődik egy luxusjachton, de  a célpontot, a Surin-szigeteket kajakkal kell megközelíteni. Megérkezés után különleges búvárleckékkel csapnak a húrok közé, amelyek egy teknősökkel, cápákkal és rájákkal teli víz alatti világba vezetik a résztvevőket. Ez a csodálatos élmény csak a kalandok kezdete, mert James Bond-hoz hasonlóan lehetőség adódik többet megtudni a moken törzs kultúrájáról a lándzsás halászat művészetének elsajátításával.

Különleges ügynökként be kell épülni egy bűnbandába, be kell vállalni a pókerpartit a helyi maffiózókkal, ami után szélsebes menekülésre lesz szükség.

A skóciai Felföldre repülővel érkeznek az „ügynökök”, ahol extrém adag adrenalin vár rájuk.

Küldetésük középpontjában egy autóverseny áll majd a Skyfall-ból megismert ikonikus NC500 útvonalon.

Mielőtt azonban beindítanák a motort, különórákat kell venniük egy privát versenypályán. Aki sikerrel veszi az akadályt, máris felkészülhet a következő küldetésre: helikopterrel érkeznek Loch-ba, ahol egy meredek sziklafalakon kell majd leereszkedniük. A program végén az izgalmakat egy profi lepárlómester oldja majd egy skót whisky-kóstoláson. James Bond sem tenne másként   

Olaszországban is lélegzetelállító kalandokba keveredik ügynökünk, ám a program összeállítói ez alkalommal olyan luxus üdülést állítottak össze, amire a 007 ügynök is szívesen befizetne. Síeléssel kezdődik a Dolomitok érintetlen területein, amelynek végén egy luxusszállóba csúsznak be a résztvevők, hogy a régió legjobb éttermében fogyasszák el a vacsorát. Után szuper autókkal gurulnak Velencébe, ahol nem marad el a romantikus gondolázás.

Az estét egy luxusjacht fedélzetén töltik, sok martinivel – természetesen rázva, nem keverve.  

A nem mindennapi kalandoknak az áruk is különleges, a grönlandi út körülbelül 500 000 dollárba kerül egy tizenkét fős csoportnak – ennyien indulhatnak a küldetésen. A többi kalandért személyenként 10 000 és 15 000 dollár közötti összeget kell fizetni.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/well.pl