0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Elektromos ültetvénytraktort mutattak be

Csendes és károsanyag-kibocsátás nélkül dolgozó kistraktort mutatott be a Royal Traktor Zrt. Ültetvények, növényházak környezetkímélő erőgépe a Farmtrac 25G 4WD. Közterületen, zárt térben folyó munkára is ajánlják, mert elkerülhető vele a zajszennyezés.

Ez az első, hazánkban forgalmazott, teljesen elektromos meghajtású erőgép, amit tavaly év végén mutattak be a cég pápai telephelyén, és most a 35. Bábolnai Gazdanapok látogatói is megismerkedhetnek vele.

Motorteljesítménye 25 lóerőnek felel meg (15 kW), ami elegendő a kertészeti munkák legtöbbjére. Az erőgéphez munkagépeket, permetezőt is forgalmaz a Royal Traktor, amelyekkel optimálisan lehet kihasználni a traktort.

A Farmtrac 25G 4WD hossza 2,7 méter, szélessége pedig alig haladja meg az egy métert, tehát a legszűkebb sortávolságú ültetvényekben és üvegházakban, fóliaházakban is elfér.

Egy töltéssel biztonsággal dolgozik 7 órán keresztül,

amikor nem túl nagy a vonóerőigény, mélyebb talajmunkáknál, nagyobb teljesítményt igénylő munkagépeknél körülbelül 4 órával lehet számolni. Hidraulikájával 750 kilogramm tömeg emelhető fel, a TLT fordulatszáma 540, 540E, sebességváltója három tartományban kapcsolható. A kistraktor saját tömege 1100 kilogramm. 

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu