0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Alulmaradt a magyar díjugrató válogatott Varsóban

Jelentősen alulmaradt a magyar díjugrató válogatott a négycsillagos varsói csapatversenyben, az utolsó helyen zárta a finálét - tájékoztatta az MTI-t Szotyori Nagy Kristóf, a Magyar Lovassport Szövetség Díjugrató Szakágának elnöke vasárnap este.

Közlése szerint 11 nemzet válogatott csapata vett részt a Varsóban rendezett négycsillagos díjugrató verseny Nemzetek Díjának döntőjében, Magyarországot Jármy Vince, Horváth Balázs, Ifj. Lázár Zoltán és Ifj. Kövy András képviselte.

A vasárnapi megmérettetésen a magyar csapat az első forduló leggyengébb eredményét érte el, összesen 24 hibapontot szerezve.

A második fordulóban a legjobbak között sikerült végezni, de ez sem volt elég a jó eredményhez.

A magyar nemzeti díjugrató válogatott az utolsó helyen zárta a négycsillagos varsói finálét – olvasható az összegzésben.

„A Magyar Lovassport Szövetség elnöksége szeptemberi ülésén értékeli a verseny eredményeit és amennyiben szükséges, személyi változtatásokról is dönthet” – közölte a szakági elnök.

Szotyori Nagy Kristóf hozzátette: a vezetőség – tekintettel a 2023-as olimpiai kvalifikációs versenyekre – egyéniben és csapatban is beépíti a felkészülési programba a Nemzetek Díján elért eredményekből levont következtetéseket.

Forrás: MTI