0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A Krone bemutatja a GX univerzális szállítókocsi új változatát

A 2022/23-as értékesítési szezon óta a Krone a GX univerzális, merev oldalfalú szállítókocsit is kínál hidraulikus teleszkópos raktérbővítéssel. Ezzel a most már alapfelszereltségként konfigurált változattal a Krone bővíti a GX univerzális szállítókocsik kínálatát.

A 2021. őszi piaci bevezetésük óta ezek mind a takarmány-betakarítási szegmens meglévő ügyfeleinél, mind pedig a szántóföldi és zöldségtermesztési, valamint az erdészeti szektor új vevőinél beváltak, így a kereslet folyamatosan nő.

A merev oldalfalak pozitív hatása, hogy az önsúly mintegy 600 kg-mal csökkent. Az elülső fal és a csomagtérajtó magasságát is rögzítik az összefüggő felépítmények, így a hidraulikusan változtatható oldalfalakkal a csomagtérajtó nagyobbra is nyílik. Ez

leegyszerűsíti a kocsi hátulról történő berakodását, például raklapok vagy szalmabálák felpakolásakor.

A merev oldalfalakkal rendelkező GX természetesen mindazokat a jól ismert kényelmi funkciókat kínálja, amelyek egy igazi, egész évben használható szállítót sokoldalúvá tesznek. Nagyon sima felületüknek köszönhetően a GRP oldalfal panelek minimalizálják a súrlódási ellenállást a kirakodás során. A mozgatható, átlátszó elülső falnak köszönhetően a traktorvezető jól láthatja a rakodóterületet. Az erős és rendkívül rugalmas szállítószalag oda-vissza futhat. A tartósan feszített heveder rugós hatásának köszönhetően a különösen kíméletes rakodás mindig garantált, még akkor is, ha érzékeny áruk, mint például burgonya vagy különféle zöldségfélék kerülnek a rakodófelületre.

Ezenkívül az új GX változatban megtalálható a Német Mezőgazdasági Szövetség (DLG) ezüstéremmel kitüntetett innovatív KRONE ExactUnload is, amely lehetővé teszi a rakomány útvonal szerinti lerakását.

Ha például új silót kell létrehozni, a kezelő egyszerűen megadhatja a kívánt kirakodási hosszt. A gép önállóan szabályozza a kirakodási sebességet, és alkalmazkodik a traktor menetsebességéhez. Biztosak lehetünk benne, hogy a megadott hossz elérése után a kocsi teljesen üres lesz.

Forrás: Krone