0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Véradás az Erdők Világnapján

Az EGERERDŐ Zrt. a pandémia után először szervezett véradónapot, az Erdők Világnapjának hetében. Ezzel a programmal nemcsak az erdők létének fontosságára szerettük volna felhívni a civilek figyelmét, hanem az egészség megőrzésére és beteg társaink megsegítésére is.

Egri Erdészet adott otthont a tavaszi véradó napnak, ahol erdészeink, kollégáink nyújtottak segítséget a nemes cél érdekében.

Az önkéntes véradáson 41-en vettek részt, ami jó példája annak, hogy az erdészek nemcsak a szakmai kihívások megoldásában tudnak összetartani, hanem egy jó cél érdekében is.

A véradást megelőző szűrés a közelmúltbeli kullancscsípésekre is vonatkozott, így a Magyar Vöröskereszt szakemberei sajnos több kollégát kizártak a véradásból a szigorú szabályok szerint.

Örömünkre szolgált, hogy fiatal kollégák között többen voltak, akik minden félelmüket félretéve első alkalommal adtak vért, amit ezúton is hálásan köszönünk nekik.

Bízunk benne, hogy az EGERERDŐ Zrt. véradó napja mellett még sok hasonló rendezvény lesz az országban és példánk követendő lesz más ágazatokban is!

Forrás: EGERERDŐ Zrt. közlemény