Back to top

Tevékenységeink

A Magyar Mezőgazdaság Kft. a lapkiadói és hírszolgáltatói munkája mellett igyekszik egyéb szolgáltatásokkal is partnerei rendelkezésére állni. Vállalkozunk teljes körű PR, marketing munka végzésére, valamint szakmai konferenciák, bemutatók megrendezésére is.

MMG - Magyar Mezőgazdaság

 

Agrárszaklapok

A Magyar Mezőgazdaság Kft. 11 szaklapjával és magazinjával, valamint 9 rendszeresen megjelenő mellékletével a hazai legnagyobb agrár-szaklapkiadó.

A cég kiadványaival teljes körűen lefedi a mezőgazdasággal foglalkozók körét a kistermelőktől a nagy gazdaságokban döntéshozó szakemberekig, vezetőkig.

A kiadó legfontosabb célja, hogy a vidéket széleskörűen informálja, lapjaival eljuttassa a szükséges híreket, szakmai anyagokat az olvasókhoz.

Fontos, hogy a lapjaiban közölt írások aktuálisak, informatívak, áttekinthetőek és közérthetőek legyenek.

A kiadó az elmúlt évben több mint 860 000 agrárszaklapot és magazint értékesített.

Kiadványainkat mintegy három és félmillióan olvassák évente.

Magyar Mezőgazdaság
Kertészet és Szőlészet
Kistermelők Lapja
Méhészet
Kertbarát Magazin
Kerti Kalendárium
Pegazus
Borászati Füzetek
A Mi Erdőnk
Állattenyésztés

Mellékletek

A Magyar Mezőgazdaság Kiadó rendszeresen készít lapjaiba szakmai mellékleteket. 9  mellékletünk népszerű témákkal kapcsolatos írásainkat foglalja össze.

MMG Gép Piac
Erdőgazdaság és Faipar
Halászati Lapok
Magyar Juhászat
Növénytermesztés
Vetőmag
Vetőmag Világ
PénzMag

Digitális lapok

A Magyar Mezőgazdaság Kft. Magyarország legnagyobb digitális agrárszaklap kiadója, hiszen hét vezető szaklapját 2013-tól digitális formában is megjelenteti a mezőgazdasági szaklappiacon! 

A digitális változatban is elérhető népszerű kiadványaink: Magyar Mezőgazdaság, Kertészet és Szőlészet, Kistermelők Lapja, Méhészet, Kerti Kalendárium, Kertbarát Magazin, Pegazus-a lovasok lapja. 

Az egyedülálló megjelenés egyik fontos előnye, hogy a digitális lap olvasói bárhol, bármikor és bármilyen eszközről (PC, laptop, táblagép) elérhetik a lapokat.

Mindezeken felül lényegesen lerövidül és kényelmesebbé is válik az előfizetés folyamata a hazai és a külföldi olvasóink örömére, hiszen közvetlenül a megrendelés után a digitális kiadvány már a megjelenés reggelén megérkezik az előfizető e-mail postafiókjába! 

Az új formátum bevezetésének egyik legfontosabb indoka, a hirdetőpartnerek felől érkező igény, hiszen a digitális lap interaktív tartalommal bővíthető (videók, képgaléria, linkek), mely további innovatív marketingkommunikációs lehetőséget biztosít a hirdetőpartnerek számára.

Fontos kiemelni, hogy digitális kiadványok mintegy 40%-kal kedvezőbb áron érhetők el a rendszer segítségével!

Mára a Debreceni Egyetem, a Kaposvári Egyetem agrárszakos hallgatói, valamint a Szent István Egyetem kiváló minősítésű diplomát szerzett szakemberei is heti rendszerességgel olvassák a Magyar Mezőgazdaság hetilap digitális változatát! 

Hírportál

A magyarmezogazdasag.hu az ország meghatározó agrárhírportálja.

A www.magyarmezogazdasag.hu - az Agrárhírportál naponta tudósít a hazai és nemzetközi agrárvilágban történő eseményekről, agrárpolitikai intézkedésekről, aktuális pályázati és támogatási lehetőségekről, növénytermesztési és állattenyésztési technológiákról és technikai, technológiai újításokról. 

Az olvasó kényelmesen, egy helyről, naprakészen értesülhet a legfrissebb tudnivalókról, amikre vállalkozásának sikeres működéséhez, illetve szakmai tájékozottságához feltétlenül szüksége van. 

A www.magyarmezogazdasag.hu a friss szakmai hírek mellett számos egyéb hasznos funkciót is kínál: időjárás-előrejelzés, agrármeteorológiai információk, aktuális pályázati kiírások, agrárállások, apróhirdetések. Az Agrárhírportálon szakkönyveket is talál, feliratkozhat heti hírlevelünkre, valamint jelen van a nagyobb közösségi média-felületeken, ahol véleményt is cserélhet olvasóinkkal.

A 2017 éve elején megújult hírportál havonta több mint 500 új cikket, írást, elemzést jelentet meg neves és elismert szakmai újságírók tollából. A hírportál egyrész épít a saját újságírói bázisára, de emellett folyamatosan szemlézzük a legjelentősebb hazai és nemzetközi hírforrásokat. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy olvasóink agrárügyekben mindig jól informáltak és felkészültek lehessenek.

Pozitív visszajelzésnek tekintjük a piac részéről, hogy a mezőgazdasági honlap-rendszert az indulástól számítva közel 100 országból évente több mint másfél millióan látogatják. 

Fontos kiemelni, hogy a kiadó nevéből adódóan mind a „mezőgazdaság”, mind a „magyar mezőgazdaság” kulcsszavas keresésekre több mint 2 millió találatból az 1.-4. helyen szerepel a honlaprendszer!

Az online hirdetésben rejlő lehetőséget egyre több partnerünk ismerte fel, hiszen kiváló termékeik, szolgáltatásaik promotálására.

A www.magyarmezogazdasag.hu partnerei között tudhatja a hazai vezető agrárvállalkozásokat, agrár-közigazgatási intézményeket, kutatóintézeteket, illetve a megyei napilapokat

Stabil hátterét a Magyar Mezőgazdaság Kft-ben dolgozó szakemberek, szakújságírók adják, akik folyamatosan figyelemmel kísérik a mezőgazdasági piac híreit, történéseit.

 

Rendezvények és Konferenciák

A Magyar Mezőgazdaság Kft. lapkiadói főtevékenysége mellett mára jelentős üzletággá nőtte ki magát a rendezvények és konferenciák szervezése.

32. Bábolnai Gazdanapok - az OMÉK társrendezvénye

Ondré Péter, Zászlós Tibor, Haál Gábor, Czunyiné Bertalan Judit, Nagy István, Gyuricza Csaba, Feldman Zsolt, Kanz Csaba, Sári Enikő
Ondré Péter, Zászlós Tibor, Haál Gábor, Czunyiné Bertalan Judit, Nagy István, Gyuricza Csaba, Feldman Zsolt, Kanz Csaba, Sári Enikő
2019-ben 32. alkalommal látogathattak az érdeklődők a Bábolnai Gazdanapokra, amely ebben az évben a 79. OMÉK társrendezvénye volt. A kiállítást Nagy István agrárminiszter nyitotta meg.

Idén is több mint húszezer négyzetméternyi kiállítói területen, több mint 200 kiállító, négy napon át várta a szakmai és az érdeklődő közönséget. A rendezvényre több mint 20 ezer ember látogatott el.

A nyitónap a határon túli gazdák napja is volt, amelyre a Vajdaságból, Erdélyből, Kárpátaljáról és a Felvidékről 50 gazda érkezett a rendezvényre. A második napon szakiskolai nap került megrendezésre, amelyre 14 intézmény 1100 diákja érkezett.

A Bábolnai Gazdanapok alatt zajlott a három napos SmartFarm precíziós növénytermesztési konferencia. A rendezvényt Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár nyitotta meg. A konferencia 3 napján 53 előadás hangzott el, az eseményen 48 kiállító vett részt és naponta 6 interaktív szántóföldi bemutatót tartottak.

A Bábolnai Gazdanapok egyik legnépszerűbb programja idén is a gyakorlati szántóföldi gépbemutató volt, ami Bábolnáról indult 32 évvel ezelőtt.

XI. Kaposvári Állattenyésztési Napok 

XI. Kaposvári Állattenyésztési Napok - A Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállítása

10 év alatt jelentős eredményeket értünk el a kiállítás-szervezés speciális szegmensében, a Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállítása mára már országosan is meghatározó jelentőségű!

A kiállítás óriási előnye, hogy kiváló infrastruktúrával rendelkezik, valamint rendkívül sokszínű, egyedi és évről évre bővülő rendezvény szakmai és közönségprogramok tekintetében.

Évente közel 200 kiállító mutatja be termékeit és szolgáltatásait a kiállításon, valamint több ezer szakember vesz részt a kiállítás sikeres szakmai rendezvényein. Mintegy 30 000 látogató tekinti meg évről évre a rendezvényt, melyen mintegy 1 000 tenyészállat kerül bemutatásra a rendezvény 16 fedett és szabad területén.

Egyedülálló a hazai agrárkiállítások között, hiszen a szervezője egy médiacég, aki print és online eszközökkel is tudja támogatni kiállítópartnereit!

Szeretettel várjuk kiállítópartnereinket és látogatóinkat 2017. szeptember 1-3 között!

www.kaposvarinapok.hu

SMARTFARM – Precíziós Mezőgazdasági konferencia

A SMARTFARM – Precíziós Mezőgazdasági konferencia célja, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül bemutassa a precíziós mezőgazdaság gyakorlatát. 

Az előadások felölelik a precíziós növénytermesztés, növényvédelem, talajerő gazdálkodás, az állattenyésztésben alkalmazott szelekciós munka, a tartás és takarmányozás kihívásaira kidolgozott innovatív megoldásokat, melyek hozzájárulnak az agrártermelés hatékonyságának növeléséhez és hosszú távú fenntarthatóságához.

Kiállítóként és előadóként a hazai agrárium vezető cégei és szakemberei jelennek meg, akik közérthetően ismertetik a legújabb kutatási és fejlesztési munkáikat. Az állattenyésztési szekcióban interaktív előadások keretében kapnak a résztvevők új információkat a hazai és nemzetközi precíziós állattenyésztési (PLF) tendenciákról.

www.smartfarmkonferencia.hu

Agrárakadémia Fórum

A Herman Ottó Intézet és Nonprofit Kft. és a Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében 2017-ben Agrárakadémia néven konferenciasorozat indult útjára. 

A fórum az agrár-szakpolitika irányvonalainak bemutatását és népszerűsítését célozza meg tematikus felépítésben minden hónap első csütörtökén.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

www.agrar-akademia.hu

Agrármarketing és Média Nap

A Magyar Mezőgazdaság Kft. szervezésében évről évre megrendezésre kerül az Agrármarketing és média nap, hagyományosan az AGROmashEXPO kiállítás nyitónapján.

A rendezvény a hazai legnagyobb ilyen jellegű konferencia, melynek célja az agrármarketing és kommunikáció legfrissebb trendjeinek bemutatása és azok megvitatására népszerű hazai és külföldi meghívott előadók közreműködésével.

A rendezvény rendkívül nagy népszerűségnek örvend a hazai agrárium cégvezetői és marketingszakemberei körében, hiszen az információs technológia robbanásszerű fejlődése, a változó tartalomfogyasztási trendek és az ezek hatására változó és létrejövő új marketingkommunikációs és értékesítést támogató eszközök minden piaci szereplő életére és tevékenységére hatással vannak.

„Kötelességünknek érezzük, hogy az általunk megszerzett tudást, tapasztalatot átadjuk partnereinknek, és hogy közösen vitassuk meg a változások részleteit!” 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!