Back to top

Előfizetés

Magyar Mezőgazdaság
Piacvezető agrárgazdasági hetilap

Magyar Mezőgazdaság a hazai lappiacon az egyetlen, hetente megjelenő, az agrárgazdaság egészét átfogó szaklap. Létjogosultságát csaknem 70 éves múltja és az bizonyítja, hogy példányszámának közel 80 százaléka előfizetés útján jut el az olvasókhoz.

Kertészet és Szőlészet
A professzionális kertészek mértékadó hetilapja

A Kertészet és Szőlészet első megjelenése, 1951 óta a kertész szakma mértékadó lapja. Többszöri arculatváltást követően ma már hetenként 32 oldalon jelenik meg, az árutermelő kertészek számára a gyakorlatban hasznosítható nélkülözhetetlen információkkal.

Kistermelők Lapja
Állattenyésztők gazdasági magazinja

Miként tudta megőrizni egy évszázadon át a lap népszerűségét? A magyarázat a történetében van. A történet pedig a valósághoz való folyamatos alakulásról szól. A lap elődjét 1903-ban alapították Baromfitenyésztés címen.

Méhészet
A Méhészet olvasása nélkül lehet, de nem érdemes méhészkedni

A Méhészet 2017-ben a 65. (105.) évfolyamában járó periodika. Zárójelben a jogelődnek számító Méhészet számozása áll, amelyet Boczonádi Szabó Imre 1904-ben alapított. A II. világháború idején 1944-től, 1952-ig, tehát 8 éven át szünetelt a kiadása. A jogutódlás személyi megtestesítője nemzetközi hírű méhésztudósunk, néhai Örösi Pál Zoltán volt.

Kertbarát Magazin
Hasznos és szórakoztató segítség a kertben

A Kertbarát Magazin a kert barátainak, hobbikertészeknek, a növényeket szerető fogyasztóknak szól. A kéthavonként megjelenő, 68 oldalas színes magazin témái a növényszerető, természetkedvelő olvasókhoz szólnak, hazai és külföldi kerteket, növénygyűjteményeket, növényeket, a növényvilág különlegességeit mutatják be.

Kerti Kalendárium
Segíti a kertészkedők munkáját

Az elsősorban kiskert-tulajdonosoknak szóló immár 30 éve megjelenő lap segíti a kertbarátok, a kertészgazdák munkáját. Praktikus tanácsokkal szolgálja a hobbikertészek igényeit.

Kerti Kalendárium a kertészek és kertbarátok havilapja. Évi 10 alkalommal, 10 ezer példányban, havonta jelenik meg, január-februárban és november-decemberben összevont számokkal.

Pegazus
Tenyésztés, sport és háttér első kézből: Pegazus- a lovasok lapja

A Pegazus havonta szolgáltatja a híreket, beszámolókat és érdekességeket a lovassport iránt érdeklődőknek. Szakmai tartalma kielégíti a lovassport aktív résztvevőinek igényeit: a tenyésztésben, a sportban és a háttériparban tevékenykedők részére szolgáltat hasznos információkat.

Borászati Füzetek
A hegyközségek szakfolyóirata

Borászati Füzetek szerkesztői, munkatársai maguk is ismert és elismert szakemberek. Az újság sokszínű, kiegyensúlyozott tájékoztatásával széles olvasótábort tudhat maga mögött. Speciális témaköreivel, szakszerűségével a hazai szőlész-borász sajtópiacon nem csak vezető, de egyedülálló is.

A Mi Erdőnk
Az állami erdőket kezelő erdészeti részvénytársaságok lapja

Hazánk erdeinek mintegy felét kezeli a 22 állami erdészeti részvénytársaság, szerte az országban, a legkülönfélébb földrajzi adottságok, kihívások közt. Munkatársai nemcsak az erdő jó gazdái, hanem elkötelezett természetvédők és a közjólét szolgálói is egyben, akik nap mint nap azon munkálkodnak, hogy területükön összehangolják az erdő eme hármas rendeltetését.

Állattenyésztés
A professzionális állattenyésztők lapja

Hiánypótló kiadványként jelent meg 2006-ban a szakmai információs piacon az Állattenyésztés kiadvány.