0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Másodszor is Hungrana gazdakonferencia

Idén másodszor rendezték meg a Hungrana gazdakonferenciáját Székesfehérváron, ahol a kukoricafeldolgozó partnerei szakmai előadásokat hallgathattak meg.

A Hungrana több mint egy cég, hiszen a vállalat Európa legnagyobb kukoricafeldolgozója, valamint a hazai élelmiszergazdaság egyik legnagyobb szereplője is egyben – jelentette ki a második Hungrana gazdakonferencián Reng Zoltán. A cég vezérigazgatója a vállalat által második alkalommal megrendezett nagyszabású eseményen beszélt erről szerdán Székesfehérváron.

 

 

Hozzátette: a cég azzal, hogy évi 1,15 millió tonna kukoricát dolgoz fel, nagyon komoly mezőgazdasági szereplő, ám a Hungranának az élelmiszeripar, az energia, sőt a vidékfejlesztés területén is fontos szerepe van. Mint elmondta: olyan vállalatról van szó, amely mintegy 340 embernek közvetlenül, és hozzávetőleg tízszer ennyinek közvetetten ad munkát. A Hungrana ráadásul hosszú távra tervez, évtizedek múlva is itt lesz, és emiatt partnerei hosszútávon számíthatnak tevékenységére – fejtette ki a vezérigazgató. Az esemény hátralévő részében a kukoricafeldolgozó partnerei szakmai előadásokat hallgathattak meg. 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu