0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Tudatos márkaépítéssel a MagyarBrands 2017 díjig

Az idei évben a Magyar Mezőgazdaság Kft. a „Magyar Mezőgazdaság” márkájával – a hazai agrármédia-cégek közül elsőként –, a Business Superbrands 2017 díjat követően „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában újra elnyerte a MagyarBrands 2017 díjat!

A Magyar Mezőgazdaság Kft. Magyarország legnagyobb agrárszaklap-kiadója. Tizenegy rendszeresen megjelenő kiadványa és 11 állandó melléklete teljesen lefedi a mezőgazdasággal foglalkozók körét, a kistermelőktől kezdve a nagy gazdaságokban döntéshozó pozícióban lévő szakemberekig, vezetőkig. Kiadványait mintegy három és félmillióan olvassák évente.

A kiadó legfontosabb célja, hogy a vidéket széleskörűen informálja, vagyis lapjaival eljuttassa a szükséges híreket, szakmai anyagokat az olvasókhoz. Fontos, hogy a lapjaiban közölt írások aktuálisak, informatívak, áttekinthetőek és közérthetőek legyenek.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. az egyetlen hazai agrárgazdasági (Magyar Mezőgazdaság) és az egyetlen kertészeti (Kertészet és Szőlészet) hetilap kiadója, amelyek a leghatékonyabban képesek kiszolgálni a nyomtatott szaksajtóból tájékozódni kívánó olvasók igényeit. Ennek a versenyelőnynek köszönhetően a cég a legnagyobb hazai mezőgazdasági és kertészeti kiállítások állandó médiapartnere, hivatalos lapja (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár – OMÉK, AGROmashEXPO, Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, Bábolnai Gazdanapok, Kaposvári Állattenyésztési Napok, Construma Kert).

Az információs technológia robbanásszerű fejlődése és a megváltozott tartalomfogyasztási szokásokra reagálva hét szaklapját már digitális formában is megjelenteti a cég, elsőként a hazai agrárszaklap kiadók közül. Ezzel az innovatív megjelenési formával a hazai agrár-felsőoktatási intézmények hallgatói felé is nyitott, hiszen ők a jövő olvasói, a jövő agrárgazdálkodói. Ennek keretében a kiadó gondozásában megjelenő, piacvezető Magyar Mezőgazdaság agrárgazdasági hetilap digitális változatát a Debreceni Egyetem és a Kaposvári Egyetem agrárszakos hallgatói, illetve a Szent István Egyetem kiváló minősítésű diplomát szerzett szakemberei hétről hétre olvashatják. Pozitív fogadtatásban volt része a kiadó digitális lapjainak a határon túli magyarlakta területeken is.

A „Magyar Mezőgazdaság” márka tudatosítását a lapkiadó további ágazatainak almárkáival, a márka kiterjesztésével is igyekszik elősegíteni. Ilyen almárka például a www.magyarmezogazdasag.hu Agrárhírportál logó, mely a lapkiadó rendkívül népszerű online napilapjának emblémája.

Szintén a cég almárkája az MMG-Gép-Piac, mely a legnagyobb példányszámú hazai gépesítési kiadvány, hiszen a piacvezető Magyar Mezőgazdaság, valamint a Kertészet és Szőlészet hetilapok rendszeres havi melléklete. Ezen versenyelőnyökre támaszkodva az MMG-Gép-Piac a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének (MEGFOSZ) hivatalos melléklete, amely a leghatékonyabb elérést biztosítja a MEGFOSZ tagjai számára.

Mindezeken felül a Magyar Mezőgazdaság Kft. már tizenegyedik éve a Kaposvári Állattenyésztési Napok, a Dunántúl legnagyobb mezőgazdasági kiállításának szervezője, amely évről évre mintegy 200 szakkiállítót és 30 ezer látogatót vonz, és ahol több mint 1000 tenyészállatot vonultat fel szakmai és közönségprogramjainak keretein belül.

A cég nevéhez köthető egyebek mellett a minden évben megrendezésre kerülő Agrármarketing- és Médianap. Ennek a konferenciának a keretében a legfrissebb trendekhez igazodó marketingstratégiai megoldásokkal igyekszünk támogatni a mezőgazdasági piac szereplőit.

Szintén cégünk szervezi a SMART FARM – Precíziós Mezőgazdasági Konferenciát, melynek célja, hogy hazai és nemzetközi példákon keresztül mutassa be a precíziós mezőgazdaság gyakorlatát, és azokat az innovatív megoldásokat, melyek hozzájárulnak az agrártermelés hatékonyságának növeléséhez és hosszú távú fenntarthatóságához.

Mindezeken felül a Magyar Mezőgazdaság Kft. és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. közös szervezésében az idei évben „Agrárakadémia” néven nyílt konferenciasorozat indult útjára. A fórum az agrár-szakpolitika irányvonalainak bemutatását és népszerűsítését célozza meg tematikus felépítésben, minden hónap elején.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. több díjat elnyert 26 éves fennállása során, ahogy több díj alapítása is a nevéhez köthető. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet a Magyar Mezőgazdaság márka elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt olvasóink és partnereink mindennapi választásához!

Köszönjük Olvasóink és Partnereink megtisztelő bizalmát!

Horváth Roland

marketingvezető

Magyar Mezőgazdaság Kft.

 

Kiváló magyar márkák versenye

A MagyarBrands program már nyolcadik éve díjaz kiváló magyar vonatkozású márkákat, olyanokat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

A szakértői bizottság összetett szempontrendszer alapján díjazta a cég „Magyar Mezőgazdaság” márkájának hírnevét, tradícióját, hazai és külpiaci aktivitását, értékteremtő képességét, misszióját és társadalmi felelősségvállalását, a cég stabil piaci helyzetét, a márka megbízhatóságát, valamint folyamatos innovációit a hazai agrármédiában.A kiváló fogyasztói márkák kiválasztását a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) eredményei is befolyásolták.

A szakmai bizottság döntése alapján a Magyar Mezőgazdaság KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai top márkák egyike.

 

 

A MagyarBrands díj elnyerése kiemelkedő érdem

A MagyarBrands program célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hazai termékekre. A magyar fogyasztók számára egyre fontosabb, hogy az általuk vásárolt árukkal hozzájáruljanak a hazai vállalatok, és ezzel Magyarország gazdaságának fejlődéséhez. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy a díj nemcsak elismerés, hanem aktív segítséget jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek, valamint a partnerek munkájában is.

– Felgyorsult világunkban a bizalmat építő, a reputációt érintő pozitív információk minden korábbinál jobban hatnak a vásárlói döntésekre. Ügyfélkörüket elsődlegesen azon vállalatok tudják megtartani és bővíteni, amelyekről megbízhatónak tartott forrásokból érkeznek bizalmat keltő vélemények. A legkiválóbb hazai márkák sikerét, s egyben a helyes vásárlói, fogyasztói döntések meghozatalát segíti az immár nyolcadik alkalommal meghirdetésre került MagyarBrands program, mondta dr. Serényi János, a MagyarBrands program elnöke.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu