A rendezvény hátterét biztosító borászat tulajdonosa, Tornai Tamás elmesélte, hogy a mára 60 hektáros szőlővel rendelkező gazdaság jelentősnek számít a főleg kisbirtokszerkezetű Somlón. Az első saját névvel palackozott boruk 1983-ban jelent meg. Első komolyabb beruházásukba 1995-ben fogtak bele, ezt 1999-ben folytatták, új pincéjük 2005-ben, az étterem pedig 2010-ben készült el. A pincészet vezetése úgy tartja, a cég mérete nemcsak előny, hanem kötelesség is: igyekeznek a kisebb termelőkkel is együtt dolgozni. (…)
Adatvédelmi áttekintés
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.