0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Gyerekeket lepett meg az erdészet és a motoros csoport

Az EGERERDŐ Zrt. és a Szelíd Motorosok facebook csoport tavasszal meghirdetett plüssállat gyűjtési akciója sikerrel zárult, mely az erdőgazdaság tavaszi véradónapjával lett összekapcsolva. A segítő kezet nyújtó emberektől, erdészektől és a civil lakosságtól több száz plüssállat gyűlt össze Egerben.

A kezdeti elképzelés szerint az Országos Kardiológiai Intézet Gyerekosztályán fekvő gyerekek számára indult a gyűjtés. A motoros csoport egész országra kiterjedő akciója során

hatalmas mennyiségű plüssállat gyűlt össze, ezért a szervezők megkeresték a megyei kórházak gyerekosztályait is, akik szívesen fogadták az adományt.

Az EGERERDŐ Zrt.-nél összegyűlt pihe-puha játékokkal csütörtökön az egri Markhot Ferenc Kórház Gyerekosztályának kis betegeit lepték meg. A hosszabb-rövidebb kórházi kezelés bizony mély nyomokat hagyhat a gyermekek életében, de a szép, színes környezet, a szülők jelenléte és a kedves játékok hamarabb elfeledtetik a betegség gondolatait.

Bízunk benne, hogy a motorosok és az erdészek adománya sok betegeskedő gyermek arcára csal mosolyt és hozzájárul gyógyulásukhoz.

Fotók: Szelíd Motorosok és Vigh Ilona.

Forrás: EGERERDŐ Zrt. közlemény