0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Üzemlátogatást szervez a NAK az Eisberg gyáli üzemébe

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága „FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!” címmel szemléletformáló üzemlátogatásokat szervez az élelmiszeripari vállalkozások számára. Első alkalommal az Eisberg cégcsoport magyarországi üzemének működésébe nyerhetnek bepillantást az érdeklődők.

A termelő vállalkozások hatékonyságának, versenyképességének növelése igen összetett kérdéskör, mindamellett, hogy a vállalatok életében ez szinte mindennapi feladat. A cél elérése érdekében hosszútávon olyan élelmiszeripari fejlesztések lehetnek sikeresek, melyek figyelembe veszik a piaci környezetben végbemenő változásokat.

Az egyik ilyen változás következményeként a cégek vezetőinek megnövekedett a szerepe a munkaerő megtartásában is.

Fel kell ismerniük, valamint realizálniuk kell a mai társadalmi elvárásokat és különböző eszközök (pl. LEAN) segítségével meg kell teremteniük a megfelelő munkakörnyezetet, ezzel együtt a hatékony munkaerő-bázist.

Az ilyen jellegű fejlesztésnek köszönhetően a vállalatok szélesebb munkavállalói réteget is meg tudnak szólítani, észszerűbbé válhat a munkaszervezés, továbbá növelhető a munkavállalók lojalitása. Ráadásul vállalati mérettől és termékkörtől függetlenül mindenki számára elérhető.

Az ágazatban már meglévő „jó gyakorlatokat” kívánja megosztani a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az élelmiszer-előállító vállalkozásokkal, az adott témában széles körű tapasztalattal rendelkező cégek és szakértők segítségével. Az igazgatóság új, „FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!” című programsorozata első eseményén szervezetfejlesztési kihívásokkal foglalkozó üzemlátogatást szervez 2019. szeptember 17-én (kedd) az Eisberg Hungary Kft. gyáli üzemébe.

Az üzemlátogatás mellett a konyhakész saláták piacán kiemelkedő vállalkozás ügyvezető igazgatójának előadásában megismerhetik a résztvevők a cég aktuális fejlesztési irányait,

így szó lesz többek között a LEAN módszertan alkalmazásának tapasztalatairól, a belső kommunikációs hálózat megreformálásáról és a várt hatásokról, valamint új toborzási rendszerük működéséről.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A programon maximum 25 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A meghívó és a regisztrációs link itt, az előadás részletesebb ismertetője pedig itt érhető el.

Az érdeklődők további információkat kaphatnak Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.

Forrás: NAK sajtóközlemény