0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Tartálykocsik többféle opcióval

Az egyebek mellett hígtrágya-kijuttató tartálykocsijairól ismert, ma is az alapító család irányítása alatt álló Joskin cégcsoport nem csak a termékeit, hanem ezek gyártástechnológiáját is folyamatosan fejleszti annak érdekében, hogy minőségi alternatívát tudjon kínálni a nagyobb gyártók rendkívül komplex és drága gépeivel szemben.

A cég 2018-ban bevezetett új sorozatgyártási módszereinek eredménye egy teljesen új, sok megoldásban egyedi gépsorozat lett, melyet „Advantage Series” néven vezettek be a piacra.

Az új sorozatgyártási módszer legfőbb előnye, hogy nagy mennyiségben készülnek azonos gépegységek, így a cég szerint már a nyersanyagok beszerzése során is jelentős megtakarítások érhetők el, lényegesen hatékonyabb munkaszervezés mellett.

A cég szerint így a gépek árának növelése nélkül is sokféle utólagos opciót tudnak kínálni termékeikhez,

mint például a 14 500 literes kapacitású Volumetra tartálykocsihoz rendelhető 15 méteres Pendislide PRO szórókeret, a Trans-KTP és Trans-CAP billenős pótkocsikhoz a terhelés függvényében választható légfékrendszerek, vagy a 9,6 méteres munkaszélességű Scariflex gyepszellőztetőre szerelhető 300 literes vetőmagtartály és vetőegység.

A Joskin fejlesztéseinek szakmai elismerése sem maradt el, és Modulo2 Advantage hígtrágya-tartálykocsijuk az „Év Gépe 2019” díjat nyerte el az idén februárban rendezett franciaországi SIMA szakkiállításon. Az gép értékelésében kiemelték, hogy az alapváltozatban 7,5 méteres Pendislide szórókerettel és 11,000 literes tartállyal felszerelt tartálykocsi már 100 LE körüli teljesítményű traktorokkal is jól mozgatható.

A cég emellett bemutatta a Modulo2 20,000 literes, XXL változatát is, és az Advantage gépcsalád – melyben a tartálykocsik mellett hígtrágyaszórók, különféle pótkocsik és gyepszellőztetők egyaránt találhatók – azóta is folyamatosan bővül.

Forrás: Future Farming/joskin.com