0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Ha oroszokkal üzletelne, most megteheti

Február 10–14. között rendezik Oroszország legnagyobb élelmiszeripari kiállítását, akit érdekel az orosz piac, annak érdemes ott lennie. Az Agrármarketing Centrum segít a szervezésben, 2020-ban is megépíti a nemzeti standot, amelyen öt-hat kiállítónak tud helyet biztosítani.

A Prodexpo nemzetközi élelmiszer, ital és élelmiszer-alapanyag szakkiállítás Oroszország legjelentősebb ilyen témájú szakvására,

amely az orosz mezőgazdasági minisztérium, Moszkva önkormányzata, valamin az Orosz Föderáció kereskedelmi és iparkamarájának támogatásával kerül megrendezésre, 2020-ban már huszonhetedik alkalommal – olvasható az AMC honlapján.

A 2019-ben több mint 100 ezer négyzetméter bruttó kiállítási területen 69 országból 2417 cég (ebből 1688 orosz) mutathatta be termékeit 30 tematikus helyszínen, a regisztrált látogatók száma nagyjából 67 ezer volt, ők 112 országból érkeztek.

A korábbi évekhez képest valamelyest nőtt a külföldi kiállítók és az országok és látogatók száma, de az embargó, szankciók miatt nem érte el a 4-5 évvel korábbi szintet.

Ettől függetlenül, nagyon fontos az üzleti kapcsolatok és a bizalom erősítése érdekében a kiállításon való töretlen megjelenésünk – vallja az AMC.

Az Agrármarketing Centrum szervezésében, egységes arculati elemekkel megépülő stand 91 négyzetméteres lesz, a 2. pavilon 3-as termében kap helyet, és 5-6 kiállítónak lesz képes helyet biztosítani árubemutatásra, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolítására.

Akit érdekel a lehetőség, az AMC-nél tudhat meg többet.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu