0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

A Case IH két „Az év gépe 2020” díjat kapott a hannoveri Agritechnica-n

A CNH konszernhez tartozó Case IH újdonságát, az LB 436 HD hasábbálázóját és az új DataConnect nevű, különböző gyártók gépeiből álló vegyes flották összeköttetését biztosító információs rendszerét is díjazták az Agritechnica kiállításon.

Az LB 436 HD új és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik, egyebek között a rendfelszedő, a hajtáslánc, a tömörítő- és a kötözőrendszer tekintetében. A DataConnect pedig lehetővé teszi, hogy a vegyes flottával rendelkezők egy platformon láthassák, illetve kezelhessék a gépek adatait.

Az új formatervezett LB 436 HD bálázó „Széna és takarmány” kategóriában elnyerte „Az év gépe 2020” díjat, míg „Elektronika” kategóriában a DataConnect kapta ezt az elismerést Hannoverben.

A zsűri, amely a legismertebb európai mezőgazdasági magazinok szerkesztőiből állt, felismerte a bálázó innovatív tulajdonságai által nyújtott előnyöket, amelyek lehetővé teszik, hogy minden bálába több anyagot tömörítsen, így csökkentve a rakodási és szállítási költségeket. Az új DataConnect rendszer pedig alkalmas arra, hogy egy platformon kezelje az együtt üzemelő különböző márkájú gépek adatait, így a gépek használói könnyebben irányíthassák a munkákat.

„Az új LB 436 HD nagyobb tömörséget biztosít ugyanolyan bálamérethez, valamint gazdasági és környezeti előnyöket kínál az új Twin ePro kötözőrendszernek köszönhetően, míg a DataConnect ügyfeleink számára biztosítja azt a szabadságot, hogy vegyes márkájú flottáikat a lehető legnagyobb hatékonysággal üzemeltessék” – mondta Thierry Panadero, az Case IH Európa alelnöke.

Forrás: Case IH Newsroom