A 2020-ban nyíló farm termékeit helyben lehet majd megvásárolni, és ezeket használja majd a pavilon új étterme, a Le Perchoir is.
A kert talaj nélkül, úgynevezett aeroponikus rendszerben működik majd; a növényeket függőlegesen helyezik el, és talaj nélkül, tisztított esővízzel, valamint biológiai tápoldatokkal táplálják. Mindezek ellenére az itt termesztett zöldség és gyümölcs nem minősül majd organikus termesztésből származónak, mivel a francia szabályozások azt a talaj használatához kötik.
A farm a tervek szerint 22 gondozót foglalkoztat majd, emellett 140 parcellán a környékbeliek számára bérelhető közösségi kertet alakítanak ki. A helyszínt a tervek szerint esemény- és oktatótérként is használják majd, és évi tízezer látogatóval számolnak.
A kertet a francia Agripolis tervezi és működteti majd; a társaság az elmúlt években öt hasonló projektet létesített a francia fővárosban és környékén, bár jóval kisebb léptékben.