0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Hazai fejlesztésű tápoldatozó

A Tó és Öntözés Kft. az összes mezőgazdasági kultúrához kínál öntözőrendszereket, az idei AGROmashEXPO-n pedig bemutatták a saját fejlesztésű tápoldatozó rendszerüket is.

A kutatás-fejlesztési pályázat keretében kidolgozott SolarBio tápoldatkeverőgéppel anélkül lehet egyebek közt biostimulátorokat is kijuttatni, hogy azok a számítógéppel előre beprogramozott EC és pH értékeket módosítanák.

A készítmények adagolása beépíthető az öntözési programba, akár önállóan, akár a többi tápanyaggal együtt szeretnénk kijuttatni.

A gyökéren keresztül gyorsan felveszik a növények, ráadásul így kevesebbszer permetezzük a leveleket, és ezzel kisebb a kockázata, hogy lesodorjuk a lombról a hasznos élőlényeket, és megbontjuk a beállt biológiai egyensúlyt.

A rendszer napelemmel is működtethető, és összekapcsolható a klímaszabályozással, így a kertészek komplett növényházi technológiát vásárolhatnak meg a cégtől.

Az öntözés eszközei, elemei közt láthattuk a gerincvezetékek egyszerűen szerelhető tömlőit, illetve a megerősített, elfordulás ellen védett idomot, melybe eleve belerögzítették a csavarokat is, így jóval könnyebben rögzíthető.

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu