0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Agrárium 2020 konferencia: minden, amit az új évben tudni kell

Március 3-án rendezi meg a Portfolio Csoport évindító Agrárium 2020 konferenciáját, amely az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseményének számít. A rendezvény napirendjén a legfontosabb támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változások szerepelnek.

A gazdálkodást érintő üzleti döntésekhez nyújt gyakorlati segítséget a Portfolio Csoport Agrárium 2020 konferenciája, amelynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont. A március 3-i évindító esemény célja, hogy az agrárgazdaság szereplői tájékozódhassanak az új év legfontosabb, jogszabályi, támogatási, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásairól.

Az Agrárium 2020 konferenciát Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a kormány idei agrárszakmai terveiről tart előadást. Emellett a rendezvény kiemelten foglalkozik az ez évi egységes agrártámogatási kérelmek beadási időszakával, a Magyar Államkincstár kifizetés terveivel, a 2020 utáni új uniós Közös Agrárpolitika előkészületeivel, az új banki agrárfinanszírozási termékekkel és az osztatlan közös földtulajdonok megszüntetésére irányuló jogszabályi tervekkel. Emellett szó lesz a szántóföldi növénytermelés jövedelmezőségéről, az állatjárványok elleni védekezésről, a takarmányozási trendekről, a növényvédelem nemzetközi évéről és az idénre várható legnagyobb agrár-innovációs fejlesztésekről is.

A konferencia programjáról itt lehet tájékozódni, a jelentkezési feltételek pedig ide kattintva tekinthetők meg. (x)

Forrás: NET Média Zrt.