0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Népszerű kiadványaink pár kattintással akár otthonról is elérhetők!

A jelenlegi rendkívüli körülmények szűkebb mozgásterében a Magyar Mezőgazdaság Kft. egyedi szolgáltatásaival szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a hiteles szakmai híreket a legkényelmesebb körülmények között, korszerű módon juttassa el olvasói részére!

Tisztelt Olvasóink!

 

Most még inkább időszerű, hogy felhívjuk a figyelmet az otthonról történő biztonságos vásárlás lehetőségére!

Szeretnénk tájékoztatni olvasóinkat, hogy 2020. április 1. – május 31. között egy nagyszabású előfizetési akciót indítunk, melynek keretében 15% kedvezménnyel fizethetnek elő honlapunkon keresztül népszerű nyomtatott szaklapjainkra és magazinjainkra. A kiválasztott kiadványt az előfizetést követően a Magyar Postával együttműködve házhoz szállítjuk! Az akcióról részletesen tájékozódhatnak a www.magyarmezogazdasag.hu agrárhírportálon.

A digitális lapolvasás kedvelőinek pedig figyelmébe ajánljuk, hogy vezető szaklapjaink és népszerű magazinjaink digitális formátumban is elérhetők a Digitalstandon (www.digitalstand.hu). Bármely kiadványunk digitális formátumban történő előfizetése esetén a megrendelt kiadványt a megrendelés teljes időszakában eljuttatjuk e-mail postafiókjába!

 

A fenti információk megosztását köszönjük, hasznos és gondtalan időtöltést kívánunk!

A Magyar Mezőgazdaság Kiadó csapata

Forrás: Magyar Mezőgazdaság Kft.