0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Konzervadomány a mindennapok hőseinek

A jelenlegi rendkívüli helyzetben az orvosok és nővérek az ország hősei, akik minden nap saját és családjuk egészségét kockáztatva indulnak el dolgozni. A Bonduelle zöldségkonzerveket ajánlott fel a véget nem érő feladatok miatt kimerült egészségügyi dolgozóknak.

A fokozódó járványügyi helyzet mindannyiunkat összefogásra sarkall, vállalatok és magánemberek egyaránt átgondolják, miben tudnák segíteni a közösséget. A legnagyobb támogatásra azonban azoknak az egészségügyi dolgozóknak van szüksége most, akik éjjel-nappal fáradhatatlanul dolgoznak a kórházakban. 

A Bonduelle közel ezer konzervet szállít a  Szent László kórház dolgozóinak, valamint a Démétér Ház lakóinak.

Utóbbiban a gyógyulási folyamatban járó csontvelő-transzplantáción átesett gyerekek tartózkodnak szüleikkel.

A kórházakban dolgozók 12-14 órás műszakokban látják el feladataikat, emellett a kiegyensúlyozott, vitaminokban gazdag táplálkozás szinte lehetetlen kihívás. A vállalat ezért olyan termékeket, főként kukoricát, borsót, babokat tartalmazó konzerveket ajánlott föl, melyekből gyorsan lehet tápláló fogásokat készíteni. Ezzel az adománnyal szeretne hozzájárulni az orvosok és ápolók munkahelyi és otthoni étkezéséhez, hogy kicsivel könnyebben vehessék az akadályokat.

Az adományozás azonban nem ér véget ezer konzervvel, a vállalat további fuvarokat tervezett be a közeljövőre annak érdekében, hogy kellő időtartamra ellássák a kórház dolgozóit, valamint a Démétér Ház lakóit egészséges, vitamindús alapanyagokkal.

Forrás: Bonduelle