0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Virtuális kiállítássá válik az idei Macfrut

Májusban szokták megrendezni az egyik legnagyobb zöldség-gyümölcs szakkiállítást Olaszországban. A Macfrut az idén már a 37 rendezvény lett volna, ha nem lép közbe az új koronavírus. A Rimini Expo Centerben készülődő eseményt le kellett fújni, de nem véglegesen: szeptemberben kerül sorra a Macfrut Digital.

Szeptember 8-10. közt saját számítógépükről látogathatják a szakkiállítást az érdeklődők a Natlive platform jóvoltából. Eladók és vásárlók találkozhatnak ily módon az egész világról, ami új kereskedelmi csatornákat nyithat meg és egyedülálló rendezvénnyé teszi az idei Macfrutot.

Olaszország vezető szerepet tölt be a zöldség-gyümölcs ágazatban, amit minden erejükkel igyekeznek is megőrizni. A modern technológiának köszönhetően új módszert vezetnek be a kereskedelmi kapcsolatok fenntartására és bővítésére.

Ennek köszönhetően az idei Macfrut teljesen digitális virtuális piac lesz, és bár nem helyettesítheti tökéletesen a személyes jelenlétet, a szektor minden résztvevőjének lehetőséget ad a kapcsolatfelvételre.

A digitális kiállítás előnye, hogy hatékony, hiszen PC-n, tableten vagy okostelefonon bárhonnan fölkereshető. Egyszerűen használható, ugyanis olyan platformot használ, amit a “digitális írástudatlanok” is képesek használni, ráadásul olcsó is, mert a látogatóknak ingyenes és nem kell utazni a fölkereséséhez. A kiállítók ezer euróért vehetnek részt az eseményen, amibe beletartozik egy digitális brosúra, egy videoelőadás, élő streamingkapcsolat a kétoldalú tárgyalásokra és egy naptár a kereskedelmi tárgyalásokhoz.

A Macfrut Digital két részből áll, az egyik a kiállítás (Exhibition), a másik a fórum (Forum).

A belépéshez regisztrálni kell a macfrutdigital.com oldalon, majd belépve egy interaktív digitális térkép jelenik meg a “standokkal”. A regisztráció és a belépés ingyenes.

Streaming kétoldalú kapcsolatban lehet tárgyalni a kiállítókkal, illetve megtekinteni a digitális brosúrájukat. A szervezők ráadásul több mint 500 profi vásárlót is meghívtak a szokásoknak megfelelően.

További érdekesség a technológiai fórum is, ahol az ágazat műszaki újdonságait mutatják be, előadások hangzanak el a kertészet, a növényházi termesztés és az öntözés legújabb innovációiról, valamint külön biostimulátor fórumot is rendeznek.

További híreket „koronavírus” témakörben, ide kattintva olvashat tematikus oldalunkon.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/Macfrut