0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Fliegl bálaszállító kocsik az AGROTEC Magyarország Kft. kínálatában

A bálaszállító pótkocsi kiválasztásának egyik legfőbb szempontja, hogy minél nagyobb rakfelülettel rendelkezzen a kiválasztott kivitel.

A másik fontos kérdés, hogy minél közelebb helyezkedjen el a rakodó felület a talajhoz. Minél alacsonyabb, annál több sorban tudjuk elhelyezni pl. a szögletes nagybáláinkat. Ez a szempont fontos kihívást jelentett a Fliegl tervezőinek, hiszen nem csak a gazdálkodó igényeit kellett kielégíteni, hanem mindezt a KRESZ szabályainak megfelelően megvalósítani.

Ezt a tervezők úgy tették meg, hogy széles választási lehetőséget biztosítottak a választható opciókban.

Mindenki maga állíthatja össze a számára ideális bálaszállítót. Ehhez azt kell tudnunk, hogy milyen útviszonyok között, milyen sebességgel és terheléssel fogjuk használni a kocsit.

A Fliegl platós pótkocsik többféle kivitelben kaphatóak. Bálaszállításhoz a két vagy háromtengelyes „forgó zsámolyos” modell ajánlott, a gép- és bálaszállításra a tandem-trindem tengelyes. További fontos előny, hogy minden platformkocsi egyben bálaszállító is.

A pótkocsik horganyzott alvázzal, integrált raklap ütköző peremmel és csúszásmentes platószerkezettel vannak ellátva.

A kihúzható plató hosszabbítás szintén csúszásmentes platószerkezettel készült, ami azért fontos, mert csökkenti szalma-széna veszteséget. A modellek széles teherbírás választékkal bírnak, 8000 kg-tól 29000 kg-ig. (x)

Ön is hatékonyabbá szeretné tenni gazdáságát egy Fliegl pótkocsival?

Vegye fel gépértékesítőinkkel a kapcsolatot!

Forrás: AGROTEC Magyarország Kft.