0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Traktorok, huszárok, a borz és a többiek

Vezethetjük a legmodernebb traktorokat, válogathatunk a mezőgazdasági gépek, eszközök között, nézhetünk huszár bemutatókat és lovasprogramokat, a gyermekeket pedig különleges állatbemutatók is várják a 33. Bábolnai Gazdanapokon. A kiállításon előtérbe került a hazai méz és halfogyasztás kiemelkedősen kedvező élettani hatásai is.

Több mint 160 kiállító, a legmodernebb mezőgazdasági gépek eszközök, és technológiák, szakmai programok mellett, huszárbemutatók, lovas programok, szántás, vetés, aratás bemutatók is várják a látogatókat.

youtube://v/Wmi2blP-GIg

A gyermeket kézműves foglalkozásokkal, játszóudvarral, szalmabála ugrálóval invitálják a szervezők.

Ám a felnőttek körében is nagy sikert arat Tóth Gábor bemutatója, amely során testközelből ismerhetők meg a lakóházak, városok környezetében is előforduló vadállatok, a többi között a nyest, a borz és a róka.

Számos ételt is megkóstolhatnak a látogatók. A termelők, előállítók a kulisszatitkokba is beavatják az érdeklődőket. A kiállításon előtérbe került a hazai méz és halfogyasztás kiemelkedősen kedvező élettani hatásai is.

A mézből a magyarok évente egy kilogrammot fogyasztanak, míg a halból 6,7 kg-ot.

A szakemberek szerint e téren jelenősen növelni kellene az éves fogyasztás mértékét, hiszen mindkettő a legegészségesebb táplálékok közé sorolható.

Forrás: magyaarmezogazdasag.hu