0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Fotópályázat – Ismerjük meg közösen Magyarország büszkeségeit!

A Magyarország 365 fotópályázatot nagy érdeklődés övezte, ezt az is bizonyítja, hogy több mint 20 ezer fotóval pályáztak az érdeklődők. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. munkatársai Bózsó Gyula és Fehér János alkotásai is helyet kaptak a zsűri által kiválasztott pályamunkák között, melyeket albumba rendeztek.

A Magyarország 365 fotópályázatra a pályázók három kategóriában több mint 20 ezer képet küldtek be. A most elkészült csodálatosan szép albumba a rangos zsűri által legjobbnak ítélt alkotások kerültek be.

A 365 kép között ott van az ÉSZAKERDŐ Zrt. két munkatársának egy-egy pályaműve is. Bózsó Gyula „A hegy szeme” és Fehér János „A völgy koronája” című fotója kapott helyet a kiadványban.

Kollégáink a szakma és a természet szeretetét nem csak hivatásuknak, hanem hobbijuknak is tekintik. A minőségi fotókkal tarkított album méltó módon mutatja be Magyarország különleges természeti és épített szépségeit, hangulatos, egyedi kultúráját.

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. munkatársain kívül természetesen gratulálnak a díjazottaknak, köztük a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei fotósoknak, Béres Attilának és Hogya Istvánnak.

A Magyarország 365 fotópályázatra idén is lehet jelentkezni: október 18-ig, a fotopalyazat.magyarorszag.hu oldalon.

Forrás: ÉSZAKERDŐ Zrt.