0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Elmarad a Flora Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítás

Idén nem rendezik meg a közel 9000 fő látogatottságú FLORA Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítást.

Kecel város önkormányzata a járványügyi szakmai szervezetek és a fesztivál szervezőegységeinek véleményét kikérve úgy döntött, hogy a látogatók, a kiállítók és szervezők  egészsége érdekében

idén nem rendezik meg a közel 9000 fő látogatottságú FLORA Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítást,

tájékoztatott Haszilló Ferenc polgármester.

A kiállítás helyszínéül szolgáló épületek zárt termei a résztvevők várható magas száma miatt nem teszi lehetővé sem az egymástól való ajánlott távolságtartást, sem a látogatók, résztvevők egészségi állapotának ellenőrzését és a fertőtlenítéseket, melyekre részletes ajánlást kaptak az operatív törzstől. A polgármester megemlítette, hogy a rendezvény szervezésében az önkormányzat és intézményei – óvoda, iskola, művelődési ház, múzeum, sportcsarnok, idősek otthona, hivatal stb. – dolgozói, valamint civil szervezetek, közösségek is részt vesznek, akik közül sokan a veszélyeztetett korosztályba tartoznak, de a vendégek egy része is időskorú.

A rendezvény kiállítóit és a szervezésben részt vevőket már értesítették, kérdés esetén az érdeklődők a  rendezveny@kecel.hu vagy a 20/96-56-888 telefonszámon kérhetnek további tájékoztatást.

A következő  FLORA Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítás várható időpontja: 2021. december 3-5.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu