0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Óbiródi vadászházak

A Balatontól mindössze 50 kilométerre található a Tolna megyei Óbiród. A legendákkal övezett festői erdőrengeteg legmélyén várja visszajáró és új, étkező és megszálló vendégeit a Gyulaj Zrt. két egymás szomszédságában álló patinás vadászháza.

A festői szépségű, védett erdei környezet tökéletes kikapcsolódást nyújt a szűk körű egyéni vagy családi időtöltéshez, de a tágabb körben megrendezett üzleti találkozóknak, esküvőknek, ballagásoknak és osztálytalálkozóknak is helyszínül szolgálhatnak a vadászházak, ebéd és vacsora kíséretében. Emellett egyéb zárt körű vagy akár szabadtéri, nyitott, nagyszabású rendezvények is lebonyolíthatók az épületegyüttesben.

Családi hétvégéknek vagy nyaralásoknak is tökéletes helyszíne lehet Óbiród.

Egyszerre biztosítja a felnőtt korosztály számára a nyugalmat és kikapcsolódást, a gyerekeknek pedig a felfedezésre, meghódításra váró izgalmas helyszínt.

A vadászházak konyhája helyi alapanyagokra épülő, házias jellegű, változatos ízvilágú fogásokat kínál. A találkozókra is alkalmas ebédlő légkondicionált, esténként pedig kényeztető finn szauna is igénybe vehető a tökéletes erdei pihenés zárásaként.

Nem gond a családdal, üzletfelekkel, barátokkal való kapcsolattartás a gyors Wi-Fi-hálózatnak köszönhetően, de a fiatalok is villámsebességgel megoszthatják élményeiket a világhálón.

Tíz perces autózással elérhető Tamási híres termálfürdője és strandja, míg a két festői horgásztóhoz mindössze 5-10 percet kell sétálni.

A látogatók akár biciklit is bérelhetnek a szálláson, ha inkább kerekezve kívánják megtenni a távokat.

Tapasztalja meg Ön is családjával vagy barátaival az erdő mély, mindent átható nyugalmát, és az általunk nyújtott szolgáltatások minőségét!

Bővebb tájékoztatás:

Dékány Márta, vendéglátási üzletágvezető, Tel.: +36 30 937-2918, E-mail: vendeghazak@gyulajzrt.hu

Forrás: A Mi Erdőnk