0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Az advent főszereplői a bogyósok

Ünnepi marketingkampányt indított az olasz Sant' Orsola a bogyósok népszerűsítésére. Adventi kalendáriumként működnek a 125 grammos gyümölcscsomagok, december 24-ig más-más üzenettel. Miután valaki rákattintott az okostelefonjával a Sant' Orsola gyümölcsöt tartalmazó dobozain a QR-kódra, megkapja az aznapi üzenetet.
A naptár nemcsak bogyósokkal készült ételek receptjeit tartalmazza, hanem minden napra jut egy jó tanács, vicc, ünnepi hangulatba ringató zenemű vagy sportolási javaslat.

Miután valaki rákattintott az okostelefonjával a Sant’ Orsola gyümölcsöt tartalmazó dobozain a QR-kódra, megkapja az aznapi üzenetet. A december elsején forgalmazott dobozokon például egy egyszerű recept volt, amit a cég specialistája alkotott erre az alkalomra. A csokoládékrémmel és erdei gyümölcsökkel, málnával és áfonyával töltött kosárka elkészítése gyors és egyszerű a telefonra érkezett videó alapján.

De tanácsot adnak a karácsonyfa és a lakás díszítésére, a karácsonyi menüre is. Aki pedig fogyni szeretne az ünnepre, elvégezheti a kalóriaégető tornagyakorlatokat és tanácsot kap a fogyáshoz, hiszen a bogyósok kimondottan alacsony kalóriatartalmú gyümölcsök.

A több mint 40 éves cégnek beszállító gazdák szamócát, erdei szamócát, málnát, szedret, áfonyát, piros és fehér ribiszkét, bébikiwit és cseresznyét termesztenek integrált módszerekkel.

Esővédő és árnyékoló fólia borítja az ültetvények zömét, a termesztéstechnológiát pedig előírja és ellenőrzi a cég. Nagyon figyelnek arra, hogy minden lehetőséget kihasználjanak a károsítók megjelenésének megelőzésére és a lehető legkevesebb növényvédő szert használják.

Az 1970-es évek elején 15 kistermelő alapította a dél-tiroli Mócheni völgyben. Azóta a Sant’ Orsola lett a vezető olasz bogyóstermesztő vállalkozás, ma 800 termesztővel dolgoznak, saját kutatóállomást működtetnek, 18 szaktanácsadójuk pedig az ültetvényeken segít a gazdáknak.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/freshpalaza.it/santorsola.com