0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

AXIÁL: a tavalyi évet is sikeresen zárták

Az Axiál Kft. hagyományos évértékelő és zártkörű sajtótájékoztatóját ezúttal a virtuális térben tartották február 4-én.

Az itthon még nem általános, de a járvány miatt sok helyen online megrendezett, ilyen és hasonló események közül minden tekintetben kiemelkedett a bajai vállalat bemutatója. Harsányi Zsolt tulajdonos-ügyvezető és Pintér Zsolt ügyvezető előadásait informatív slide-ok és kisfilmek, valamint a vállalat elismert, átalánydíjas szervizszolgáltatását igénybe vevő partnerekkel készített interjúk fűszerezték.

Az Axiál tavalyi évét értékelő információk ismertetése mellett Harsányi Zsolt emlékeztetett rá, hogy a globális koronavírus-járványnak nagy hatása volt célpiacaikra.

Tavasszal akadozni kezdett miatta az ellátási lánc ázsiai része, és emiatt – rövid időre ugyan, de – szinte mindegyik európai mezőgépgyártó leállt a termeléssel. Azóta helyreállt a rend, a gyárak folyamatosan termelnek, és a határidőket is tudják tartani. A járvány az Axiál ügymenetében is változtatást követelt. Azon túl, hogy munkavállalóik és vevőik egészsége védelme érdekében mindent megtettek, egy ideig szüneteltetniük kellett a kiszállítást. Ezt többek közt azzal tudták ellensúlyoztni, hogy a tervezett mennyiségen felül rendeltek alkatrészeket és új gépeket, sürgősséggel.

Ennek eredményeként sikerült teljesíteniük a 2020-ra kitűzött céljukat, piacvezető pozíciójuk megtartását.

Mint elhangzott, ezt elsősorban a partnereiknek köszönhetik. Az ő hűségüknek köszönhetően a vállalat tavalyi forgalma elérte a 96 milliárd forintot.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu