0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Hangos hírek és beszélgetések: elindult az MMG Gazdahang podcast csatornánk

Hallgatni arany. Főleg, ha érdekes és izgalmas híreket, személyeket hallgathatunk mezőgazdasági témákban. Mától kezdve szerdánként jelentkezik az MMG Gazdahang podcast adása, amelyben beszámolunk az elmúlt hét legfontosabb és legérdekesebb agrárhíreiről, és közben egy izgalmas beszélgetéssel is színesítjük az adást.

Változik a világ, változnak a médiafogyasztási szokások. Egy biztos, aki nem tájékozódik, az lemarad. Aki a saját területén szeretne sikeres lenni, eredményeket elérni, nem engedheti meg magának, hogy szakterületének legfontosabb változásairól és híreiről ne tájékozódjon. 

Minden ember más. Mindenki máshogyan követni a világban zajló eseményeket. Van, aki szereti kezébe venni a nyomtatott lapot, más szívesebben ül le a számítógépe elé, hogy ott olvassa a számára érdekes tartalmakat. De

az írott tájékoztatás mellett egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak a képes, mozgóképes és hanganyagtartalmak.

Hallgassa meg az MMG Gazdahang első adását

Sári Enikő, a Magyar Mezőgazdaság Kiadó tulajdonos ügyvezetője beszélget a Pannon Genetic Kft. két fiatal ügyvezetőjével, Rádi Ferízzel és Rádi Martinnal, akik arról mesélnek, miképpen viszik tovább a nagypapájuk által felépített vállalkozást. 

A Magyar Mezőgazdaság Kiadó immár 30 éve az olvasók hiteles tájékoztatását tűzte ki célul. A 11 nyomtatott lap mellet már számos online és közösségi csatornán keresztül biztosítjuk a több százezer érdeklődő számára a hiteles információszerzést: hírportál, heti elektronikus hírújság, Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube – sok-sok csatorna számos információval. Ezek mellett az ország legnagyobb agrármédia vállalkozása a héten új csatornával bővíti kínálatát azzal, hogy elindítjuk MMG Gazdahang címmel saját podcast csatornánkat. Ezzel újabb lehetőséget szeretnénk nyújtani az érdeklődők tájékoztatására a magyar és nemzetközi mezőgazdasági témákról.  

Mi is az a podcast? 

A podcast az Ipod (Apple médialejátszója) és a broadcasting (közvetítés) szavakból létrejött kifejezés. A podcast hallgatása igazából a rádiós élmény modern formája. Csupán egy számítógép, okostelefon vagy egy tablet kell hozzá, és máris elérhető közelségbe kerülnek podcast adások, melyek számos helyen fellelhetők.  Az MMG Gazdahang például a Spotify-on, a Google Podcaston és az Itunes-on is meghallgatható.

Kinek érdemes podcastot hallgatnia?

Mindenkinek. Akik szoktak utazni, munkába járni, várakozni, vagy úgy munkát végezni, hogy közben lehetőségük van meghallgatni az MMG Gazdahangot – ők még hasznosabban tudják eltölteni az idejüket. A podcast előnye, hogy sokkal kevesebb adatforgalmat igényel, mint egy videó megtekintése.

Az MMG Gazdahang első adása

Az MMG Gazdahang első adásában Sári Enikő, a Magyar Mezőgazdaság Kiadó tulajdonos ügyvezetője beszélget a Pannon Genetic Kft. két fiatal ügyvezetőjével, Rádi Ferízzel és Rádi Martinnal, akik arról mesélnek, miképpen viszik tovább a nagypapájuk által felépített vállalkozást. Érdemes meghallgatni a beszélgetést! Emellett további témákat is részletesen kivesézünk a későbbiekben, mint:

  • Új korszak a mezőgazdasági hulladékfeldolgozásban
  • Zalában a tavaszi gabonák fele már a földben van
  • Az Európai Bizottság növelné az ökológiai gazdálkodást
  • Miért fagyott el februárban a kajszi?
  • Ideje szőlőt ültetni! 
  • Gilisztáktól „tanulta” a biogazdálkodást 
  • Biológiai védekezés a Veresi Paradicsomnál

Az aktuális podcast beszélgetés mostantól minden héten videó formájában is megtekinthető a Youtube-csatornánkon MMG Direkt címmel.

 

youtube://v/Do7aXyNzYGM

Tájékozódjon velünk továbbra is. Olvassa lapjainkat, a magyarmezogazdasag.hu hírportált, és kövesse online, illetve közösségi csatornáinkat, köztük az MMG Gazdahang podcast csatornánkat is! 

Hallgassa meg az MMG Gazdahang első adását

Sári Enikő, a Magyar Mezőgazdaság Kiadó tulajdonos ügyvezetője beszélget a Pannon Genetic Kft. két fiatal ügyvezetőjével, Rádi Ferízzel és Rádi Martinnal, akik arról mesélnek, miképpen viszik tovább a nagypapájuk által felépített vállalkozást. 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu