0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Táncra perdült az iskola!

A gazdagréti ÖRÖKÖS ÖKO iskola ballagó diákjainak és pedagógusainak lelkesítő tánca a Jerusalema kihívásra, a Zöld Követ Egyesület támogatásával jött létre.

youtube://v/hYXNP9Tmk34

A tánc életöröm! Ez a kihívás üzenete. A Gazdagrét-Törökugrató Általános Iskola ballagó diákjai és pedagógusai 2021-ben csatlakoztak az örömtánc mozgalomhoz.

A tanév végéhez közeledve a tanulók így fejezték ki hálájukat pedagógusaiknak és szüleiknek az általános iskolai évekért, a sikeres felvételiért.

Az iskola vezetősége és a Zöld Követ Egyesület bízik abban, hogy köszönetet mondhatnak mindazoknak, akik helytálltak ebben a kihívásokkal és nehézségekkel teli időszakban és egy kis jókedvet csempészhetnek akár a megfáradt szülők mindennapjaiba is. Jól tudjuk, hogy ez az időszak mind a pedagógusoknak, mind a szülőknek embert próbáló volt. A közreműködők ezzel a tánccal a járvány áldozatai előtt is tisztelegtek.

A Zöld Követ Egyesület nagy örömmel támogatta a közösségépítő, vidám, mozgásos kezdeményezést, hiszen egy Örökös Öko- és Madárbarát iskoláról van szó, ahol kiemelt feladat a diákokban kialakítani a környezet-, a sport-. és a természet szeretetét, formálni és megszilárdítani az egészség-, valamint a környezettudatos magatartást. Már a táncpróbák is igazi élményt nyújtottak, az öröm tükröződik a gyermekek arcán, az össztánc végeredményén.

A természet megismertetése, a környezetvédelem és az egészségnevelés fontos része az iskolában folyó nevelés-oktatásnak,

ami a Zöld Követ Egyesületnek is egyik legfontosabb alappillére. Közös ügyünk, hogy összefogjunk ezekért a célokért, mely jelen esetben megmozgatta az iskola ballagó nyolcadikosait, tanárait és az Iskolavezetést.

Forrás: sajtóközlemény