0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A Spar újabb 1,5 milliárd forintot fordított üzlethálózata modernizálására

Összesen több mint 1,5 milliárd forintot fordított a Spar Magyarország két vidéki egysége felújítására és egy új budapesti üzlet átadására - közölte a cég az MTI-vel csütörtökön.

A veresegyházi, Gödöllői úti szupermarketre a tájékoztatás szerint 632,8 millió forintot fordítottak, megújult az épület homlokzata, az eladótér berendezéseit újakra cserélték, az üzletbe új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák kerültek, és önkiszolgáló kasszákat is létrehoztak, emellett korszerűsítették a világítást.

Mintegy 270,8 millió forintot fordítottak a cég balatonboglári, Dózsa György úti üzletére, ahol az eladótérnek csak egy részébe kerültek új berendezések, nagyrészt a meglévő, használt bútorok felújításával és újrafelhasználásával épült ki a modernizált enteriőr.

Csütörtökön adták át a Spar legújabb egységét Budapesten, az Alagút utcában. A 663 millió forintból kialakított új üzletben 28 munkavállaló dolgozik.

A közleményben kiemelték, hogy a teljes áruházban LED világítás, valamint hővisszanyerést használó hőszivattyús rendszer működik, amely a hűtés- és klímatechnológiát biztosítja.

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. 2020-ban 738,9 milliárd forint árbevételt ért el, ami 8,7 százalékkal haladta meg az előző évit. A társaság 588 üzletet működtetett tavaly év végén, és több mint 14 ezer embert foglalkoztatott.

Forrás: MTI