0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Bayer–Microsoft partnerség

A Bayer stratégiai partnerséget köt a Microsofttal, hogy új felhőalapú digitális eszközöket és megoldásokat fejlesszen ki a mezőgazdaság és a kapcsolódó iparágak számára. A hangsúly az élelmiszerek, takarmányok, üzemanyagok értékesítési láncain van.

A mezőgazdaság és a mezőgazdasági vállalatok már a digitális eszközök és adatokkal alátámasztott információk széles skáláját használják, például a Bayer Climate FieldView™ platformján keresztül, amelyet ma már több mint húsz országban több mint 73 millió hektár szántóterületen alkalmaznak.

Továbbra is nagy szükség van azonban olyan megoldásokra, amelyek optimalizálják az élelmiszerek és takarmányok, valamint az üzemanyagok értékesítési láncait.

Ugyanakkor minimalizálni kell az értékes természeti erőforrások felhasználását, és ki kell terjeszteni a klímaváltozás megfékezésére irányuló intézkedéseket. A Bayer és a Microsoft új megoldásokon dolgozik együtt az ipar fontos üzleti területein, ennek érdekében mindkét cég fejleszti a digitális mezőgazdasági megoldások jövőbeni infrastruktúráját és a szükséges adatbázisokat. Ezek az új megoldások a mezőgazdaságban és a kapcsolódó iparágakban működő cégek – a startupoktól a globális nagyvállalatokig – rendelkezésére állnak majd. A partnerség alapja a Bayer és a Microsoft közötti hosszú távú üzleti kapcsolat, valamint az adatvédelem, a kiberbiztonság és az ügyfelek bizalma iránti közös elkötelezettség.

Forrás: Kertészet és Szőlészet