0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Megtartják minden áron

A szervezők úgy döntöttek, hogy a 2022-es SIA mezőgazdasági kiállítást az eredetileg tervezett időpontban, február 26. és március 6. között a COVID helyzet ellenére is megtartják Párizsban, azonban az összes előírt egészségügyi szabályt be kell majd tartani.

„A kiállításunkat, amelyet Újra Találkozásnak is nevezünk, a kollektív felelősségvállalás jegyében rendezzük meg. Minden leendő résztvevőnek van bizonyára olyan, az elmúlt évben elért sikere, amelyet szeretne megmutatni a látogatóknak” – írja sajtóközleményben a kiállítást szervező CENECA.

Mint írják, más időpontra nem lehet a kiállítást halasztani, tekintettel a mezőgazdasági bemutató terjedelmére, amely egy hétig elfoglalja a teljes párizsi kiállítási központot.

„Megtettünk mindent, amit meg lehet tenni: oltási igazolványt kérünk, lázmérős szűrés lesz a kiállítás bejáratánál, étkezni csak ülve, közlekedni pedig csak a kialakított sétányokon lehet, amelyek méretét készek vagyunk az aktuális helyzethez igazítani, de a látogatóknak ismerniük kell a szabályokat” – nyilatkozta Jean-Luc Poulain, a CENECA elnöke.

Ami a kiállítókat illeti, egyelőre csak kevesen mondták le a kiállításon való részvételt.

Forrás: Magyar Mezőgazdaság