0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Ismét kiváló üzleti márka lettünk

A legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkákat díjazták. Kiadónk, a Magyar Mezőgazdaság Kft. kiváló üzleti márka kategóriában immáron hatodik alkalommal nyerte el a MagyarBrands díjat, amelyet Sári Enikő ügyvezető igazgató személyesen vett át.

A MagyarBrands 2010 óta díjaz többféle kategóriában magyar márkákat. Az elmúlt 12 évben a program küldetése, hogy a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítsák a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira. 

Idén március 24-én, a ParkInn Hotel by Radissonban vehették át a díjazott márkák képviselői az elismerésüket.

Kiadónk, a Magyar Mezőgazdaság Kft. kiváló üzleti márka kategóriában immáron hatodik alkalommal nyerte el az elismerést, amelyet Sári Enikő ügyvezető igazgató vett át.

Ahhoz, hogy egy márka megkapja a Magyar Brands elismerést, egy több lépcsős kutatás egyértelmű kiválasztási feltételeinek kell megfelelnie, és ezután még a MagyarBrands szakmai bizottságának a minősítését is meg kell szereznie. A program során több ezer márkát tesznek mérlegre, és közülük csak 850 nyerheti el a MagyarBrands-elismerést.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu