0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Növénygyűjteménye van? – mutassa meg és nyerjen

Itt a nagy lehetőség! Mutassa meg növényeit a nagyközönségnek, adjon el, vagy cseréljen növényeket könnyen – és ezzel most még nyerhet is… Nyereményjátékunk június 15-ig tart!

Legyen a magyar növénygyűjteményeknek egy adatbázisa! Magyarországon rengeteg értékes magánkézben lévő növénygyűjtemény van, több közülük látogatható, ám ezeknek nem volt gyűjtőoldala – eddig.

A www.novenygyujto.hu weblap célja, a növénygyűjtők és a növénybarátok összekapcsolása. A növénygyűjtemények-, látogatható magánkertek tulajdonosai ingyenesen feltölthetik gyűjteményük adatait, látogatási információkat, eladó, vagy cserére szánt növényeik jegyzékét és képeket is erre az oldalra.

Az irántuk érdeklődők pedig térképes, vagy téma szerinti kereső használatával megtekinthetik e gyűjteményi adatlapokat…

A www.novenygyujto.hu oldalon az adatlapok közötti kereséshez még regisztrálni sem kell. Akik pedig a gyűjteményüket szeretnék bemutatni, ők egy rövid regisztráció után készíthetik el a növénygyűjteményük adatlapját. Akkor is érdemes adatlapot készíteni, ha valakinek nem látogatható a gyűjteménye, mert ez jelezhető az adatlapon, és az eladó vagy cserére szánt fajlista ekkor is feltölthető.

Most többszörösen is nyerhet!

A növénygyűjtemények, látogatható magánkertek adatbázisába bekerülve elérhetjük, hogy minél több növénybarát megismerhesse ezeket a gyűjtemények, a feltöltött fajlista pedig az eladást segítheti. Tehát aki itt bemutatja gyűjteményét, ezzel már biztosan nyer… Ezen túlmenően a Magyar Mezőgazdaság Kft. (Kertbarát magazin, Kerti Kalendárium, A mi erdőnk, Kistermelők lapja, és több más lap kiadója) a www.novenygyujto.hu weblappal közösen nyereményjátékot indít. A nyereményjátékban mindazok részt vesznek, akik 2022. június 15-ig gyűjteményük adatlapját feltöltik a www.novenygyujto.hu oldalra. Akik korábban regisztráltak, és készítettek adatlapot ők is részt vesznek a sorsoláson, tehát mindenkinek esélye lesz nyerni, akinek június 15-én adatlapja van a weboldalon.

A résztvevők között kisorsolunk a Magyar Mezőgazdaság Kft. felajánlásaként 5 egyéves lapelőfizetést, melyet a nyertesek választhatnak meg, hogy a Kertbarát Magazinra vagy a Kerti Kalendáriumra váltanak be. Valamint kisorsolunk egy 3 éjszakára/4 napra szóló üdülési lehetőséget a Kauten Alapítvány Gyula-Szanazugban (Fehér és Fekete Körösök összefolyásánál) található vendégházába, melyet maximum 4 fő vehet igénybe.

Videós bemutatkozás

Az, hogy e nyeremények kihez kerülnek, az a szerencsén múlik. Ám a leginformatívabb és leglátványosabb képekkel rendelkező növénygyűjtői adatlapok tulajdonosai bemutatkozási lehetőséget kapnak a Magyar Mezőgazdaság Kft. lapjaiban, valamint akár bemutatkozó videó is készül majd az egyes növénygyűjteményekről, melyeket a kiadó YouTube-csatornáján, Facebook oldalán és a magyarmezogazdasag.hu híroldalán is bemutatunk.

(x)

Forrás: Magyar Mezőgazdaság Kiadó